Brand Focus

În căutarea fericirii la job. Organizația fericită

13 feb. 2020 2 min

În căutarea fericirii la job. Organizația fericită

Reading Time: 2 minute

Revista HR Manager organizează în data de 4 martie 2020, la DB Connect, evenimentul “În căutarea fericirii la job. Organizația fericită.”, eveniment ce reunește peste 100 de participanți: HR Manageri, Directori de Departamente, CEO’s din companii, Antreprenori din diverse domenii de activitate.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să aflați cum se construiește o strategie a Fericirii în organizație si ce îi bucură cu adevărat pe angajați pentru a putea fi un real motor al creșterii, productivității, inovației și profitului.

Fericirea la muncă a încetat să mai fie un simplu “buzz”, aceasta s-a transformat rapid în strategii și obiective implementate în planurile de zi cu zi ale managerului de resurse umane. Starea de fericire, echilibru și bunăstare dintr-o organizație se dovedește a fi un “must have” pentru succesul pe termen lung al oricărei companii. Studiile reflectă că angajații motivați și mulțumiți de jobul lor sunt mult mai productivi și creativi. De asemenea, ei sunt și mult mai implicați.

Vor fi lansate o serie de dezbateri privind următoarele provocări: Cum construiești o strategie a Fericirii în organizație; Cum reușește o cultură a performanței să genereze satisfacție și implicare; Care sunt etapele creării unui mediu de lucru pozitiv; Ce poate face un manager HR pentru ca mediul de lucru să fie atât unul prietenos cât și suficent de riguros încât să genereze performanță și implicare; Cum ar trebui să arate o cultură organizațională care promovează munca cu sens; Ce rol joacă componenta de Employer Branding; Care sunt programele pe care le folosește compania pentru a crește nivelul de engagement și wellbeing al angajaților; În căutarea fericirii cu orice preț. Granița fină dintre fericire și nefericire în organizație si cum știm să nu trecem de ea și ce stă la baza bunăstării unei companii: leadershipul, sistemele de management, relația dintre oameni sau calitatea umană a celor care alcătuiesc organizația.

Printre speakerii confirmati până în prezent se numără Madi Rădulescu, Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl. și Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software.

Parteneri media ai evenimentului: Revista CARIERE, BIZ, Jurnalul de Afaceri, doingbusiness.ro, Portal HR, HR Club, repatriot, Conaf, Elite Business Women.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului sau o puteți contacta pe Andra Zikov– Event Project Manager, Tel: 0729.141.379 sau pe e-mail la evenimente@cariereonline.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: