Brand Focus Marketing

Mastering The Music Business, cea mai mare conferință dedicată industriei muzicale

24 oct. 2019 2 min

Mastering The Music Business, cea mai mare conferință dedicată industriei muzicale

Reading Time: 2 minute

Mastering the Music Business, una dintre cele mai importante conferințe dedicate industriei muzicale de la noi din țară, îi confirmă drept speakeri ai evenimentului pe CEO-ul Sziget Festival și fondatorul Eurosonic.

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 martie 2020 la Hotel Caro din București, reunind aproximativ 100 de speakeri, profesioniști ai industriei muzicale, jurnaliști și trupe de artiști.

Mastering The Music Business & Showcase Festival va combina conferința cu workshop-uri și cu un festival de showcase de trei zile, desfășurat în Club Expirat, începând cu 20:00. La conferință sunt așteptați artiști, producători muzicali, manageri de case de discuri, booking agents sau organizatori de festivaluri, având ca obiectiv să le ofere acces artiștilor români la cele mai relevante informații din industria muzicală globală și șanse de colaborări.

Cine sunt primii speakeri confirmați?

Kadar Tamás activează în sectorul industriilor creative de 20 de ani iar în 2011 s-a alăturat echipei Sziget ca CEO. În prezent coordonează toate activitățile Sziget Cultural Management, inclusiv toate evenimentele, festivalurile si alte evenimente majore ale Sziget group.

Peter Smidt este fondatorul si directorul creativ al EuroSonic Noorderslag. Împreună cu echipa sa organizează festivaluri precum Amsterdam Dance Event, Buma Beats, InJAZZ conference, The Buma Awards și Music in Motion.

Irina Rimes s-a remarcat și prin lansarea primului album vizual din Romania, “Despre El”, urmat de albumul-carte “Cosmos”, ilustrat cu poezii originale și vândut integral la doar câteva zile după apariția pe piață.

Evan Murray este un promotor de trupe și creator de conexiuni în industria muzicală canadiană. A construit o vastă rețea de contacte în industria muzicală internațională și a creat un festival de showcase care a a găzduit artiști din Canada, USA, Suedia, Germania sau Portugalia.

Gordon Masson este jurnalist de mai bine de 30 de ani, iar în ultimii 19 s-a specializat în industrie muzicală, fiind editor IQ Magazine

Kees van Weijen are o experiență de peste 40 de ani în domeniul industriei de entertainment. A lucrat cu artiști relevanți precum Elto John, Bon Jovi, Andreea Bocelli, Tiesto sau Armin van Buuren.  În prezent este președintele asociației caselor de discuri independente.

Jake Beaumont-Nesbitt este reprezentant al International Managers Forum.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în rețeaua iabilet și pe www.ove.ro și pot fi achiziționate, la un preț special de presale, până pe 15 noiembrie (bilet conferință- 99,9 lei; bilet workshop-uri- 99,9 lei și bilet pentru acces general- 174,9 lei).

Mai multe detalii despre invitați se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: