Analize Lifestyle

În ce constă și cum funcționează singurul peeling chimic permis în timpul verii

18 iun. 2020 2 min

În ce constă și cum funcționează singurul peeling chimic permis în timpul verii

Reading Time: 2 minute

Singurul peeling chimic permis în timpul verii, ce poartă denumirea de PRX-T33, reprezintă o metodă inovatoare de biorevitalizare a pielii, care nu presupune injecții, nu are ca efect descuamarea pielii, ca în cazul peelingului clasic, și nu necesită o perioadă de recuperare. Se poate efectua în orice anotimp, procedura durează aproximativ o oră, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Tratamentul folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), fără reacțiile adverse asociate cu acesta, precum: înroșirea pielii, senzație de usturime sau hiperpigmentare reactivă. Peroxidul de hidrogen (H2O2) permite acidului TCA să ajungă în straturile profunde ale dermului, pentru sinteza de colagen și elastină.

Combinația de TCA și H2O2 în concentrație mică transformă acest produs dintr-un peeling chimic agresiv într-un tratament non-invaziv care stimulează și regenerează eficient pielea. Efectul este de creștere a fermității cutanate, diminuarea ridurilor, a porilor și lifting facial.

Tratamentul PRX-T33 poate fi utilizat pentru:

  • revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu și corp,
  • biorevitalizarea cicatricilor atrofice adânci
  • corectarea vergeturilor
  • potențarea altor proceduri estetice

Imediat după efectuarea procedurii, pacientul se poate întoarce la activitățile normale, nefiind necesar un timp de recuperare. Pentru a completa tratamentul, protejând pielea de razele UV și sprijinundu-i procesul de regenerare, pacientul are la dispoziție linia de produse dermato-cosmetice WIQo, care oferă o serie de produse destinate utilizării de acasă, sub denumirea „Active Skin Programme”.

Tratamentul inovator este oferit și în cadrul clinicii Uptown Esthetics din București, fondată de doctorul Ioana Drăgoicea, medic primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică din București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: