Companii Stiri Tech

În fața unor provocări fără precedent, centrele de date creează parteneriate între giganți tech

aug. 3, 2020 2 min

În fața unor provocări fără precedent, centrele de date creează parteneriate între giganți tech

Reading Time: 2 minute

Schneider Electric și Aveva și-au extins parteneriatul pentru a furniza soluții end-to-end către super-centrele de date pe mai multe site-uri.

Întrucât furnizorii de super-centre de date le prevăd cu o flotă în expansiune, pentru a răspunde cererii la nivel mondial, complexitățile legate de operarea și întreținerea acestor echipamente creează un set de provocări fără precedent.

Operarea la această scară necesită o abordare diferită pentru facilitățile critice care alimentează infrastructura digitală globală. Combinația dintre software-ul industrial scalabil Aveva Unified Operations Center, și soluția de control și monitorizare EcoStruxure for Data Centers de la Schneider Electric, permite o vizibilitate extinsă a operațiunilor curente.

“Într-o perioadă în care infrastructura digitală a lumii este cât pe ce să-și atingă limitele, Schneider și Aveva furnizează o soluție complexă pentru centrele de date, pentru a funcționa corespunzător și în condiții de fiabilitate într-un mediu critic”, spune Pankaj Sharma, Vice Președinte Secure Power Division la Schneider Electric. “Soluția poate lua date care au fost gestionate de mult timp în centrele de date individuale, adesea în sub-sisteme izolate, le poate normaliza pe mai multe site-uri și, în cele din urmă, poate informa și furniza integrarea IT/OT/IoT la nivel de întreprindere, pentru a oferi posibilitatea luării de decizii în timp real. Soluția completă va oferi eficiență operațională și o flotă mai fiabilă de centre de date.”

Noile soluții comune oferă o viziune omogenă asupra ingineriei, a operațiunilor și a performanței, pe o bază eterogenă, moștenită și deja instalată. Furnizorii de super-centre de date vor beneficia de acest parteneriat, conectând platforme și seturi de date care existau anterior în sisteme diferite. Aceștia vor putea, de asemenea, să facă scalări indiferent de numărul de site-uri sau de poziționarea centrelor pe glob.

Personalul centrelor de date va fi împuternicit să ia decizii mai rapide, mai informate și să optimizeze eficiența resurselor și a operațiunilor, pe tot parcursul ciclului de viață al centrului de date.

Foto: © Vladimir Timofeev | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: