Management

Incepe cursa spre performanta

5 mai 2016 2 min

Incepe cursa spre performanta

Reading Time: 2 minute

Performanta trebuie sa fie o preocupare constanta pentru oricare dintre noi, antreprenori, manageri sau angajati. Fiecare are o datorie fata de el insusi si fata de compania in care lucreaza: sa isi foloseasca potentialul la capacitate maxima, in acord cu valorile, etica si principiile pe care si le seteaza.

Evenimentul Performance Management Marathon, organizat de revista HR Manager pe 19 mai, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, va aduce profesionistii din companii mai aproape de instrumentele ce le pot inlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanta la obiectivele de business.

Aproximativ 120 de manageri si specialisti in Resuse Umane din toate industriile, manageri de departamente, lideri de echipe, Talent Manageri, OD Manageri si EE Manageri vor parcurge o cursa spre performanta, pe 3 trasee ce pot fi combinate la fiecare Pit Stop: Individual Performance Track, Team Performance Track si Legal Performance Track.

Conferinta va cuprinde 3 sesiuni de workshopuri care ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa.

Angajament prin managementul performantei – schimbarea de paradigma

Speaker:  Madi Radulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc si Managing Partner,  MMM CONSULTING INT’L

Constructia unui proces de Performance Management LEGAL si transparent

Speaker:  Ioana Dumitru, Managing Associate, Popovici Nitu Stoica si Asociatii

Optimizarea procesului de Performance Management

Speaker: Luminita Scarlat, Customer Solution Manager Romania & Bulgaria, SAP Romania

Masurarea potentialului angajatilor, de la ce vor furnizorii de evaluari la ce vor companiile

Speaker:  Doru Dima, PhD, CEO Romania, CPO International, Great People Inside

Reward for us or just for you ?!

Speaker: Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner, Consulteam South East Europe

Plasa de LEGAL in Performance Management

Speakeri: Iuliana Negoita, Senior Associate, Zamfirescu Racoti & Partners, Catalin Micu, Managing Associate, Zamfirescu Racoti & Partners

Eficientizarea dialogului despre PERFORMANTA. Cine vorbeste si cine tace cand discutam despre atingerea indicatorilor de performanta?

Speaker: Iulian Penescu, Senior Trainer si Consultant, Owner Dynamic Learning

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitatiei trimise de catre organizator, in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere aici sau la: alina.enache@cariereonline.ro, roxana.soare@cariereonline.ro.

Parteneri: MMM CONSULTING INT’L, Great People Inside, Consulteam South East Europe, Popovici Nitu Stoica si Asociatii, SAP Romania, Zamfirescu Racoti & Partners si Dynamic Learning

Partener anual: Romanian Software

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: