Management

Biz lansează Ghidul Salariilor 2017

20 iul. 2017 2 min

Biz lansează Ghidul Salariilor 2017

Reading Time: 2 minute

Vești bune pentru cei care vor să afle de pe acum cât vor câștiga din toamna acestui an. S-a lansat Biz Resurse Umane, prima ediție a unui nou proiect editorial al revistei Biz, în paginile căruia cititorii vor putea găsi cea mai recentă ediție a Ghidului salariilor, o analiză amplă a remunerațiilor din cele mai importante domenii.

Suplimentul Biz Resurse Umane vine în ajutorul angajaților și al angajatorilor cu cele mai noi tendințe din domeniul HR, cu interviuri cu specialiști în salarizare și recrutare, dar și cu manageri de resurse umane de succes, care ne-au vorbit despre beneficiile financiare și non-financiare oferite în companii.

Noul proiect editorial conține și ediția din acest an a Ghidului Salariilor, un proiect demerat de revista Biz în anul 2001. Ghidul oferă informații despre salariile primite de angajații din domenii precum IT&C, farma, retail, banking, FMCG sau publicitate, iar sumele au fost obținute de la cei mai importanți jucători din recrutare și executive-search.

Informațiile din suplimentul editorial Biz Resurse Umane sunt utile atât angajaților care vor să afle unde se situează față de nivelul salarial mediu din domeniul unde lucrează, cât și companiilor care își pot da seama cu rapiditate dacă pierd sau câștigă angajați buni din cauza salariilor pe care le oferă. Tot din paginile ghidului salariilor, cititorii vor mai putea afla cât câștigă șeful lor, dar și cei mai bine plătiți manageri de top din România.

Noul supliment al revistei Biz include un articol scris de Bogdan Comănescu, fondatorul Accelera Business Strategy, care le oferă cititorilor cinci sfaturi pentru a avansa în carieră, dar și un interviu cu Conrad Pramboeck, CEO al Upstyle Consulting, o firmă austriacă de consultanță în carieră și remunerație, din care veți afla cum vă puteți mări salariul.

Suplimentul Biz Resurse Umane se distribuie gratuit împreună cu numărul de vară al revistei Biz, care vă propune un articol de fond despre industria muzicală românească și despre businessul celebrului Marius Moga.

 

Dintre subiecte:

Ghidul salariilor 2017

Angajat angajez angajator

Cinci strategii pentru a avansa în carieră

Compania care știe unde te vezi peste doi ani

Cât câștigă șeful tau?

Echipa reprezintă motorul businessului

Cu cât cresc salariile managerilor români?

MBA pentru manageri

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: