Antreprenori by eMAG Companii Stiri

Industria alimentară se robotizează

30 mart. 2017 < 1 min

Industria alimentară se robotizează

Reading Time: < 1 minut

Industria alimentară trebuie să ajungă la nivelul de robotizare din industria farma, crede Radu Timiş, CEO Cris-Tim.

Omul de afaceri a vorbit, la conferința Mediafax Talks about Producătorii României, despre măsurile pe care le-a luat în cadrul grupului de firme pe care le conduce astfel încât să crească performanţa.

“Dacă nu există indicii de performanţă bine stabiliţi şi nu creezi o stare de bine astfel încât muncitorul să aibă randament crescut, apar probleme. În industria alimentară va trebui să ajungem ca în industria farma – totul robotizat fiindcă muncitorii nu mai fac faţă fizic, iar posibilitatea de a greşi este foarte mare. La o producţie de 120 de tone pe zi avem undeva la 30 de kilograme neconforme. În anii trecuţi ajunsesem undeva pe la 5%. Iar, preţurile de logistică, dacă nu le ţii sub control îţi afectează preţurile de cost fiindcă transportul în ţară dintr-o parte în alta durează destul de mult”, a declarat Radu Timiş, citat de Mediafax.

CEO-ul Cris-Tim îi sfătuieşte pe cei din industrie să nu facă greşeala “să se ducă pe private label, ci să meargă pe brandul lor. Ani la rând am încercat să facem privat label pentru magazinele din Europa. Abia anul trecut am reuşit anul acesta”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: