Companii Stiri

Inovații digitale pentru noile generații de camioane

26 iun. 2020 3 min

Inovații digitale pentru noile generații de camioane

Reading Time: 3 minute

Orice ajutor în această perioadă este necesar pentru impulsionarea revenirii economiei, astfel încât companiile să poată să supraviețuiască crizei sanitare.

Din acest motiv, pentru a impulsiona achizițiile de camioane, Mercedes-Benz Trucks & Buses România lansează campaniile Restart your business, respectiv Rebuild your business, valabile în perioada 22 iunie – 30 august 2020, în limita stocului disponibil, menite să vină în sprijinul clienților care își doresc să-și reînnoiască flotele.

Ofertele sunt destinate achiziționării noilor modele de camioane Actros și Arocs. Noul Actros este cel mai modern camion din lume, ce se remarcă datorită inovațiilor tehnologice ce asigură un cost total de operare extrem de convenabil, un confort remarcabil pentru șofer, precum și cel mai înalt nivel de siguranță din segment.

camioane
Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România

„Noile Actros și Arocs îmbină inovația și tehnologia pentru a desăvârși experiența de utilizator a șoferilor și, în același timp, pentru a satisface așteptările proprietarilor în ce privește costurile totale reduse și nivelurile înalte de siguranță. Suntem mândri să prezentăm noile generații Actros și Arocs, acest turneu reprezentând pentru noi oportunitatea de a le demonstra clienților din România că noile modele reprezintă viitorul autovehiculelor comerciale de transport pe distanțe lungi, respectiv construcții”, a spus Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România.

Inovațiile generațiilor noi de camioane

Noua generaţie Actros, camionul emblematic al Mercedes-Benz Trucks, este cel mai modern camion din lume, cu cel mai înalt grad de siguranță, eficiență și confort. Oferă o gamă generoasă de sisteme de asistență, printre care se numără Active Drive Assist – sistemul ce îi oferă şoferului posibilitatea conducerii semi-autonome la orice viteză; MirrorCam – ce aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește vizibilitatea în oglinzi – înlocuite cu camere video și display-uri interioare, aerodinamica, siguranța și manevrarea autovehiculului; Active Brake Assist 5 – cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața camionului și frânează până la oprirea completă a camionului, evitând impactul; Multimedia Cockpit – ce oferă șoferilor ușurință în utilizare și confort la citirea afișajelor; Traffic Sign Assist – ce asistă șoferul în respectarea regulilor rutiere; Stability Control Assist pentru semiremorci și remorci, precum și Highbeam Assist. Noile îmbunătățiri tehnologice asigură, de asemenea, o reducere a consumului de până la 5% pe drumurile naționale și cu până la 3% pe autostrăzi, față de performanțele deja economice ale modelelor anterioare.

Aceste noi caracteristici inovatoare sunt disponibile și pentru Arocs, camionul pentru construcții de la Mercedes-Benz Trucks. De exemplu, fiecare Arocs beneficiază de Predictive Powertrain Control îmbunătățit, ca dotare standard, crescându-i astfel eficiența, mai ales în cazul traficului în construcţii, cu dese opriri scurte.

Noile Actros și Arocs beneficiază acum și de Mercedes-Benz Truck App Portal, o platformă deschisă pentru utilizarea aplicațiilor, care poate fi folosită pentru întreaga flotă a clientului, inclusiv pentru modele de la alți producători.

Până în prezent, în România, au fost livrate deja 50 de camioane din noua generație Actros, iar alte zeci de unități sunt în producție sau în curs de livrare.

Reduceri de preț pentru achiziția de camioane noi

Noile campanii lansate de Mercedes-Benz Trucks & Buses România îi ajută pe cei care vor să achiziționeze camioane prin scutirea de la plata ratelor în primele trei luni, singurul cost ce trebuie acoperit fiind cel al asigurărilor RCA și CASCO.

În plus, noile vehicule vin echipate cu un contract de service, pentru a-i degreva pe proprietari de sarcina reviziilor și întreținerii. Finanțarea pentru ambele campanii este asigurată prin Mercedes-Benz Financial Services.

Restart your business este oferta dedicată achiziționării noii generații de camioane pentru distanțe lungi. Noul Actros, desemnat Truck of the year 2020, poate fi achiziționat cu o dobânda preferențială de 2.79% și o rată lunară extrem de avantajoasă.

Rebuild your business este campania adresată achiziționării noului Arocs, expertul în construcții, ce vine ‘echipat’ cu un pachet de service și o dobândă de numai 2.99%.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: