Lifestyle Stiri

Primul espressor cu functie de detartrare automata

16 dec. 2015 < 1 min

Primul espressor cu functie de detartrare automata

Reading Time: < 1 minut

Daca va intrebati ce inventii se mai pot face in materie de espressoare, iata ca inca mai este loc de noutati. Miele lanseza in Romania Romania primul espressor din lume cu functia de detartrare automata, la fiecare utilizare. Aceasta functie patentata exclusiv Miele cu care este dotat espressorul freestanding CM7500 creste durata de viata a espressorului prin protectia impotriva depunerilor de calcar, reducand in acest mod si costurile de intretinere.

Espressorul CM7500 este disponibil in showroom-ul Miele din Bucuresti, dar si la partenerii din tara si face parte din noua gama CM. Produsele din aceasta gama sunt concepute pentru a prepara 20 de tipuri de bauturi calde diferite, dintre care 13 sunt sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Long Coffee, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au Lait, Flat White, Espresso Macchiato si Cappuccino Italiano.

O alta noutate a produselor din aceasta gama o reprezinta capacitatea de a prepara automat si patru tipuri de ceai: ceai negru, ceai verde, ceai de plante si ceai de fructe – espressoarele aleg automat temperatura optima de infuzie pentru fiecare tip de ceai in parte.

De asemenea, o caracteristica a produselor din noua gama Miele este si furnizarea apei calde, a laptelui cald si a spumei de lapte.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: