fbpx
Companii Stiri

Investitie de 2 milioane de euro in Timisoara1 min

16/12/2015 < 1 min read

Investitie de 2 milioane de euro in Timisoara1 min

Reading Time: < 1 minut

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro pentru deschiderea unui nou centru global de operare retele in Timisoara. Acesta este cel mai mare centru global al companiei.

Centrul are o suprafata de 5200 de metri patrati si in cadrul sau lucreaza 550 de profesionisti care ofera servicii servicii 24/7, in sapte limbi, deservind peste 20 de companii din intreaga lume.

In ultimele trei luni, 65 de persoane s-au alaturat acestei echipe, alte 75 de pozitii fiind deschise in acest moment ca urmare a contractelor semnate de companie in ultima perioada. Profilele cautate in acest moment sunt: service analysts, service engineers, fulfillment engineers, database analysts, service performance engineers, technical support engineers, team managers si service operations managers.

Printre clientii tuturor centrelor de operare de retele ale Alcatel-Lucent la nivel global se numara companii precum: Cablevision, Exelon Corp, Metro PCS Dallas, nTelos, San Francisco Airport, Time Warner Cable, Votorantim Group (pe continentul American); Airtel, EMTS Nigeria, IceNet, Federal Agency for Digital Radio of Security Authorities and Organisations (BDBOS), Federal Ministry of Interior (BMI), National Information Technology Agency (NITA), KPN, Mobily, Telenet, Vodacom, Vodafone, Zain (Europa, Orientul Mijlociu si Africa); Chorus, Macquarie Telecom (Asia si Pacific).

Prezent in Romania din 1991, Alcatel-Lucent are doua sedii locale: in Timisoara, sediul central, si in Bucuresti. In cele doua sedii, lucreaza peste 1.500 de angajati. Centrul de excelenta din Timisoara este recunoscut pe plan international si are expertiza in domeniile LTE, small cells, platforme IP, customer services delivery – GNOC, remote integration etc, si al dezvoltarii de aplicatii telecom, precum si pentru laboratoare de validare si sisteme de testare.

http://www.alcatel-lucent.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *