Marketing Stiri

Publicis, agenţia nr. 1 în România în The Gunn Report

7 feb. 2017 < 1 min

Publicis, agenţia nr. 1 în România în The Gunn Report

Reading Time: < 1 minut

Publicis România/Publicis One ocupă locul 1 în topul agenţiilor din România, în The Gunn Report, indexul global al excelenţei în creativitate.

Procentajul se calculează pe baza premiilor câştigate în cadrul festivalurilor internaţionale din 2016.

De-a lungul anului 2016, Publicis România împreună cu agenţia digitală Nurun au câştigat 64 de premii şi 43 de nominalizări la cele mai importante festivaluri locale şi internaţionale de advertising, culminând cu trofeul Golden Rose şi titlul de Agenţia Anului la Golden Drum 2016. În plus, Publicis România a fost desemnată cea mai creativă agenţie din reţeaua Publicis în Europa Centrală şi de Est după rezultatele Cannes Lions 2016 şi a doua ca eficienţă din România (conform Effie Effectiveness Index România 2016).

”E un mod excelent de a începe anul! Aceste rezultate minunate vin ca o reconfirmare a performanţelor Publicis. Agenţia noastră a crescut foarte mult în ultimii ani atât în zona de digital, cât şi în cele de strategie şi creaţie. Sunt extrem de mândru de toţi oamenii din echipă, care reuşesc să obţină aceste rezultate prin pasiune, dar şi prin multă muncă”, a declarat Jorg Riommi, Chief Creative Officer al Publicis România/Publicis One

Campaniile Publicis România din 2016 au obţinut Aur, Argint, Bronz şi Grand Prix la Golden Drum, D&AD, Cannes Lions, ADC*E, Eurobest, New York Festivals, Fibra Awards, Effie, Internetics.

The Gunn Report realizează anual topul celor mai creative agenţii, reţele, clienţi şi reclame la nivel mondial.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: