Companii Stiri

Venit net de 8 mil. euro pentru AFI Palace Cotroceni

23 mai 2016 < 1 min

Venit net de 8 mil. euro pentru AFI Palace Cotroceni

Reading Time: < 1 minut

Primul trimestru din 2016 a adus pentru AFI Europe Romania un venit operational net de 10,8 milioane de euro din activele sale generatoare de venit din Romania de-a lungul primelor 3 luni ale anului, reprezentand o crestere cu 12,2 % in comparatie cu aceeasi perioada din 2015.

Cea mai mare contributie la acest rezultate a avut-o centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, cu un venit operational net de peste 8 milioane de euro, in crestere cu 9,6% fata de trimestrul I al anului trecut. Vanzarile retailerilor din AFI Palace Cotroceni au crescut cu 14%, depasind 55 de milioane de euro.

La AFI Palace Ploiesti, vanzarile retailerilor au crescut cu 23%, iar venitul operational net a inregistra un avans de 4,6% in comparatie cu primele trei luni din 2015. Gradul de ocupare actual a centrului comercial din Ploiesti este de peste 99%. Rezultatele financiare ale cladirilor de birouri AFI Park 1, AFI Park 2 si AFI Park 3 au inregistrat o crestere de 33% a venitului operational net.

„Performanta centrelor comerciale este uimitoare, primele trei cladiri de birouri din AFI Park sunt 100% ocupate, AFI Park 4&5 se apropie de o rata de ocupare de 70%, proiecte precum cel cu destinatie mixta AFI Palace Brasov, care va include un centru comercial de 45.000 mp inchiriabili si spatii de birouri de 25.000 mp inchiriabili, iar proiectul de birouri AFI Tech Park din Bucuresti de 50.000 mp inchiriabili si AFI City din Bucuresti Noi sunt in derulare”, a declarat David Hay, CEO al AFI Europe Romania.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: