Stiri Tech

Kiyo Pro, webcam pentru conferințe video

2 mart. 2021 2 min

Kiyo Pro, webcam pentru conferințe video

Reading Time: 2 minute

Razer a prezentat Kiyo Pro, un webcam cu conexiune USB ce utilizează un Senzor Adaptiv de Iluminare pentru conferințe video sau sesiuni de streaming.

În contextul actual, în care lucratul de acasă a devenit o parte importantă a vieții mediului profesional, cererea pentru o calitate vizuală imbunătățită în timpul apelurilor video este mai mare ca oricând. Camerele integrate în laptopuri nu dispun de rezoluția și rata de cadre necesare într-o videoconferință cu aspect profesional, iar majoritatea dispozitivelor de tip webcam au dificultăți majore atunci când se confruntă cu situații în care iluminarea nu este ideală. De aceea, imaginile devin întunecate și neclare, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra unei prezentări într-un mediu profesional. Kiyo Pro vrea să rezolve toate aceste probleme prin intermediul unui Senzor Adaptiv de Iluminare de înaltă performanță, furnizând imagini de înaltă calitate în aproape orice condiții de iluminare.

Core Starvis

Inima noului Kiyo Pro este senzorul CMOS de tip 1/2.8, cu tehnologie Starvis încorporată. Starvis este o tehnologie de retroiluminare a pixelilor, și este utilizată adesea în senzori CMOS dedicați camerelor de supraveghere, pentru a crea imagini de înaltă calitate folosindu-se de un spectru larg de lumină, de la cea vizibilă până la regiunea de infraroșu apropiat.

Kiyo Pro este capabil să ofere semnal Full HD 1080p 60FPS necomprimat. Modul HDR 30FPS crește intervalul dinamic al imaginii, ajustând în timp real zonele subexpuse sau pe cele supraexpuse. Astfel, întreaga suprafață a imaginii va avea o iluminare uniformă și culori bine definite.

Noul webcam Razer poate fi achiziționat la prețul de 209,99 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: