Companii

La birou, ca si cum ar acasa2 min

13/07/2015 2 min read

La birou, ca si cum ar acasa2 min

Reading Time: 2 minute

Dupa 11 ani de prezenta pe piata romaneasca, Ficosota anunta mutarea intr-un sediu nou, cu un concept de design care sa semene cu un birou la domiciliu. 

IMG_2570_upd

 

Compania a modificat conceptul de birou traditional si a ales o imbinare functionala de spatii diferite unele de altele, insa unite prin acelasi concept, cu o capacitate de pana la 20 de oameni. Doua sali de conferinte isi indeplinesc functia formala – de a aduna oamenii laolalta – avand insa un aspect total diferit si, cu toate acestea, o apartenenta permanenta la intreg. In afara de birourile de lucru, restul spatiului a fost abordat diferit, astfel incat oamenii sa simta trecerea de la discutiile de afaceri la pauzele de relaxare.

IMG_2585_upd

Noul sediu se afla intr-o cladire cu istorie din centrul Bucurestiului. 

Panorama1-upd

Conceptul designului interior este inspirat de aspectul cladirii de la inceputul secolului al XX-lea, cu multiple straturi de interventii realizate timp de mai bine de un secol. Aceasta paleta eclectica de forme, volume si culori a dat directia designului pop art care reflecta si interpreteaza fiecare particularitate a locului, valorificand-o cu voiosie, usurinta si ludicitate, intr-o abordare postmoderna.

Desigul noului birou poarta semnatura echipei Zoom Studio.

IMG_2611_upd

Echipa care a realizat acest proiect este formata din: Plamen Todorov – Arhitect; Vania Shuleva – Arhitect; Slavcho Filipov – Arhitect; Stati Statev – Facility Development Manager; Oana Taban – Project Coordinator

Ficosota Ltd. a fost infiintata in anul 1994 in Bulgaria si este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din Europa de Est, dedicata productiei si vanzarii de bunuri de larg consum cu flux comercial ridicat, in categorii diferite – produse pentru ingrijirea casei si ingrijire personala, consumabile igienice din hartie si snacks-uri.

Ficosota isi vinde produsele in peste 40 de tari de pe mai multe continente, cu birouri noi in New York si Singapore. In Romania, Ficosota este prezenta de 10 ani si isi desfasoara activitatea intr-o gama larga de categorii de produse: detergenti de rufe (Savex), balsamuri de rufe (Semana), sapunuri (Teo), scutece si servetele umede pentru copii (Pufies), hartie igienica (Milde, Emeka), prosoape de bucatarie din hartie (Emeka), specialitati din paine coapta (Maretti), snacks-uri pentru copii (Kubeti).

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE