Stiri Tech

Lamborghini își lansează noua platformă digitală din România

8 iun. 2021 < 1 min

Lamborghini își lansează noua platformă digitală din România

Reading Time: < 1 minut

Agenția de comunicare digitală Ideologiq dezvoltă platforma de dealer pentru Lamborghini București, noul Website punând la dispoziția celor interesați informații despre mașinile preferate și, totodată, le oferă posibilitatea de a intra rapid în legătură cu consilierii de vânzări pentru achiziționarea unei mașini noi sau pre-owned.

Soluția Entigha

Dezvoltarea platformei Lamborghini București, la fel ca toate celelalte proiecte digitale realizate în parteneriat cu Porsche Inter Auto, fac parte din soluția „Entigha”, un software integrat de tip CRM. Acesta ajută și susține echipele de vânzări în vederea colectării, calificării, procesării și închiderii de lead-uri pentru vânzările de mașini noi, dar și în vânzările de produse și servicii din categoria Service.

Conceptul creativ al platformei a fost indicat de către echipa globală a brand-ului Lamborghini și adaptat conform cerințelor pieței din România. Proiectul a fost implementat cu ajutorul mai multor departamente din cadrul agenției noastre, precum Account și Project Management, Creație grafică, Programare și Dezvoltare, Inovație și SEO“, a declarat Adrian Apostol, fondator și partener Ideologiq.

Platforme de dealeri

Până în prezent, Ideologiq a dezvoltat în colaborare cu Porsche Inter Auto platforme de dealeri cu componentă de e-commerce integrată, pentru audipia.ro, skodapia.ro, vwpia.ro, seatpia.ro, porsche-bucuresti.ro și respectiv lamborghini-bucuresti.ro. De asemenea, agenția a pregătit campanii media cu scopul achiziției de mașini noi sau reparații în service, dar și website-uri de oferte multi-brand precum 100pia.ro.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: