Companii Tech

Lenovo Romania a finalizat achizitia IBM x861 min

07/01/2015 1 min read

author:

Lenovo Romania a finalizat achizitia IBM x861 min

Reading Time: 1 minut

Lenovo si IBM au anuntat incheierea cu succes a achizitiei diviziei de servere business x86 in Romania si finalizarea mutarii angajatilor IBM x86 si a operatiunilor la Lenovo.

“Prioritatile noastre sunt sa asiguram o tranzitie fara cusur pentru clientii si partenerii nostri, in timp ce acceleram business-ul de servere. Avem planuri mari pentru acest segment de piata si tintim sa repetam succesul pe care l-am avut pe segmentul de PC-uri”, a declarat Aurel Netin, General Manager Lenovo Romania.

Lenovo s-a angajat sa respecte planul de lansare si de dezvoltare al produselor IBM x86, inclusiv a sistemelor integrate Flex si PureFlex bazat pe x86. IBM va continua sa ofere mentenanta in numele Lenovo pentru o perioada extinsa de timp.

De asemenea, Lenovo va avea rolul de producator original de echipamente (OEM) pentru IBM si va revinde produse selectate din portofoliul IBM de stocare si software.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE