Companii Stiri

Liber la brazi

8 dec. 2014 2 min

Liber la brazi

Reading Time: 2 minute

In perioada 8 – 24 decembrie, Silva Group Romania deschide, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafata de vanzare brazi din tara, cu o acoperire totala de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici.

Vizitatorii isi pot alege bradul preferat din cele 7 expozitii cu vanzare din Noua Piata Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.

Toti pomii expusi provin din pepinierele private ale partenerilor autohtoni si din strainatate (taiati sau cu radacina) si se incadreaza intre 1 si 7 m inaltime (pomi taiati) si 0,6 – 4 m (pomi cu radacina). Vizitatorii vor putea alege intre speciile de brad nobil Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii Picea Pungens Glauca, precum si brazii de provenienta autohtona Abies Alba (bradul romanesc).

Brazii sunt etichetati si expusi dupa criterii stricte de inaltime si calitate. Toate punctele de vanzare comercializeaza aceleasi categorii standardizate, iar preturile vor fi fixe pe intreaga durata a expozitiilor. Silva Group Romania va oferi in mod gratuit si servicii de ambalare, cioplire si fixare in suport a brazilor. Aceste operatiuni vor fi efectuate cu ajutorul utilajelor profesionale si a personalului calificat.

Pe langa targuri de pomi de Craciun, expozitiile cu vanzare isi asteapta vizitatorii si cu accesorii si decoratiuni de impodobit brazi, coronite, aranjamente naturale, suporturi de fixare, concursuri de impodobit brazi si mai ales, fapte bune.

Brazi pot fi comandati si pe platforma online MagazinulDeBrazi.ro, cu transport gratuit atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.

Infiintata in 2007, Silva Group Romania (SGR) comercializeaza la nivel national, en-gros si en-detail, arbori si arbusti ornamentali sau fructiferi, precum si brazi cu radacina sau taiati pentru Craciun. Produsele oferite provin de pe plantatii private din intreaga Europa, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. In 2009 a fost lansata franciza Silva Group Romania. Din 2011 in sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafata de aproape 10.000 mp, iar incepand cu acest an, SGR ofera servicii complete pentru infiintarea de plantatii private. Produsele sale pot fi achizitionate si de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro si MagazinulDePlante.ro.

Platforma online MagazinulDeBrazi.ro a fost lansata Lansat la data de 1 noiembrie 2009

Pomii sunt disponibili in 21 de categorii de inaltime (0,60-12 m) si 7 soiuri diferite, taiati sau cu radacina.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: