Finanțe Stiri

Libra Internet Bank – profit de peste 32 mil. lei

4 apr. 2017 < 1 min

Libra Internet Bank – profit de peste 32 mil. lei

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank anunță pentru 2016 un profitul record în istoria bancii – 32,5 milioane de lei și activele nete de 3,39 miliarde lei (s-au dublat în ultimii doi ani).

“2016 a reprezentat pentru Libra Internet Bank încă un an consecutiv de creștere susținuta și echilibrată. A fost un an în care ne-am îndeplinit obiectivele ambițioase, am obținut un profit record și am continuat să lansăm produse inovatoare, în premieră pentru piața bancară din România”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Soldul surselor a atins valoarea de 3,04 miliarde lei, iar soldul creditelor s-a ridicat la 2,09 miliarde lei, arată banca, într-un comunicat de presă.

“O altă performanță notabilă o reprezintă și diminuarea ratei creditelor neperformante, până la 3%, Libra Internet Bank situandu-se din acest punct de vedere mult sub media pieței”, se mai arată în comunicat.

Libra Internet Bank a ajuns, la finalul anului 2016, la o cota de piață de 0,86%. În prezent, banca are o rețea teritorială de 49 de sucursale care deservesc clienți din segmentele profesii liberale, IMM, corporate și agribusiness, precum și un canal digital care oferă posibilitatea tuturor cetățenilor români, atât din țară, cât și din Uniunea Europeană, să își deschidă un cont bancar și să obțină un card sau un credit, fără hârtii și fără drumuri la bancă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: