Analize BizRemote by certSIGN Tech

Life Unstoppable: Cum vede Samsung stilul de viață conectat

3 sept. 2020 6 min

Life Unstoppable: Cum vede Samsung stilul de viață conectat

Reading Time: 6 minute

Samsung a prezentat noutățile companiei din categoriile de dispozitive mobile, wearables, televizoare, audio și electrocasnice printr-o experiență virtuală, „Life Unstoppable„, pentru a arăta modul în care produsele lansate în acest an vor îmbunătăți stilul de viață conectat al utilizatorilor de astăzi.

Potrivit companiei sud-coreene, în acest an, relația utilizatorilor cu tehnologia a devenit mult mai puternică, dat fiind că aceștia au căutat să rămână conectați cu lumea din exterior. Prin urmare, tehnologia Samsung aduce la un loc toate elementele ce țin de muncă, divertisment și viața de zi cu zi, prin intermediul unor produse interconectate pentru cea mai inteligentă experiență posibilă.

La Samsung, nu doar că îmbrățișăm toate aceste schimbări, dar ne propunem să rămânem cu un pas înainte – inovând deja cu gândul la viitor. Misiunea noastră este de a crea o tehnologie îndrăzneață, revoluționară și ce modalitate mai bună de a anunța noua noastră gamă 2020 dacă nu prin intemediul acestei experiențe virtuale ce schimbă cu totul regulile jocului. Astăzi am arătat doar o parte din tot ceea ce urmează să pregătească Samsung, deoarece vom continua să aducem produse care să susțină o viață de neoprit (Life Unstoppable)„, a declarat Sangho Jo, președinte și CEO al Samsung Europe.

Noutățile prezentate de Samsung includ:

  • Noul proiector inteligent The Premiere, destinat divertismentului de acasă
  • Odyssey G55, prin intermediul căruia monitoarele Samsung continuă să revoluționeze experiența de gaming
  • Noile produse din portofoliul Galaxy: Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G și Galaxy Z Fold2
  • Wireless Charging Trio, pentru a ajuta utilizatorii să țină pasul cu stilurile de viață solicitante
  • Combina Frigorifică Clasică, RB7300T, cu tehnologie SpaceMax și gama de frigidere personalizate Bespoke
  • Mașina de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T, echipate cu soluții de învățare inteligente și funcții de conectivitate automate

Divertisment la nivelul următor, în interior și în aer liber

Proiectorul Samsung The Premiere

Noua realitate în care petrecem foarte mult timp acasă, a adus din nou televizorul în centrul atenției, atât pentru conectare la lumea exterioară atunci când urmărim știrile, dar și pentru divertisment.

Samsung a prezentat proiectorul inteligent The Premiere, care oferă o experiență cinematografică direct din confortul propriei locuințe. Este disponibil în modele de 120 și 130 de inci cu ajutorul cărora utilizatorii își pot economisi spațiul din casă, putând fi plasat lângă peretele pe care proiectează imaginile, astfel că nu mai este nevoie de spații ample pentru o experiență specială de vizionare.

The Premiere este echipat cu un woofer încorporat, un sunet surround Acustic Beam și un laser triplu de ultimă generație, care asigură calitatea imaginii 4K. Premiere LSP9T este primul proiector certificat HDR10+ din lume, pentru culori vii și contrast care adaugă profunzime detaliilor de imagine când se face trecerea de la o scenă luminoasă la una mai întunecată.

În 2020, produsul va fi disponibil pentru prima dată în Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția, Austria, Olanda, Belgia, Italia, Spania și în regiunile nordice.

Pentru cei care vor să ducă divertismentul în exterior, Samsung a lansat The Terrace primul ecran al brandului construit pentru o experiență de vizionare în aer liber. The Terrace și Terrace Soundbar au un rating de protecție IP55 ce le ferește de condițiile exterioare nefavorabile, precum ploaia, umiditatea, praful și insectele.

The Terrace este dotat cu o tehnologie anti-reflexie pentru a elimina strălucirea și o medie de 2.000 niți pentru luminozitatea ecranului, oferind o calitate a imaginii QLED 4K. Va fi disponibil mai întâi în Germania, Franța, Italia, Spania, Marea Britanie și Elveția pentru modele de 55, 65 și 75 de inci.

Despre The Sero am mai vorbit. Este optimizat pentru a afișa orice tip de conținut pe ecranul său mare printr-o singură atingere a telefonului, la o calitate de imagine QLED. Poate fi folosit în poziție verticală sau orizontală, după preferință.

Noile televizoare Samsung din gama QLED 4K și 8K 2020, precum și din seria Lifestyle, au ajuns deja pe piața locală, în frunte cu revoluționarul Q950, care are o „grosime” de doar 15 mm și un display Infinity care înseamnă că televizorul prezintă în proporție de 99% doar ecran.

Gaming imersiv

Pentru pasionații de jocuri, Samsung oferă o experiență de joc cât mai bună, atât în deplasare, cu ajutorul dispozitivelor din portofoliul Galaxy, precum noul Note20, cât și acasă prin intermediul televizoarelor QLED și a monitoarelor Odyssey.

Noile monitoare premium Odyssey, G9 și G7, au un ecran curbat de 1.000 de milimetri, un timp de răspuns de 1 milisecundă și o rată de refresh de 240Hz. Ecranul cu tehnologia HDR10+ QLED oferă o calitate a imaginii asemănătoare cu realitatea, având luminozitatea și contrastul optimizate.

Noul Samsung Odyssey G5 include toată tehnologia pe care utilizatorii o așteaptă de la un monitor de gaming Samsung, pe lângă tehnologia Flicker-Free, care reduce oboseala ochilor.

Noua experiență mobilă

Dispozitivele mobile s-au dovedit mai utile ca niciodată în realitatea anului 2020, pentru conectarea cu persoanele dragi, cu profesorii de la școală sau colegii de muncă, pentru care Samsung vine cu Ecosistemul Galaxy.

Samsung Galaxy Tab A7

Cel mai nou produs în categoria de tablete Samsung, Galaxy Tab A7, vine cu un ecran de 10,4 inci cu margini simetrice și finisaj metalic premium. Difuzoarele Quad Dolby Atmos și bateria de lungă durată fac din Tab A7 un dispozitiv excelent pentru divertisment, iar aplicația Samsung Kids conține conținut educativ și distractiv special pentru copii.

Samsung Galaxy Fit2

Cum multe case s-au transformat în adevărate săli de sport, cererea pentru monitorizarea antrenamentelor de fitness prin dispozitive wearables a crescut. Samsung Galaxy Fit2 vine în zona de fitness cu funcții avansate de monitorizare și bateria care ține 15 chiar 21 de zile. Detectează automat și monitorizează până la cinci tipuri diferite de activitate, oferind măsurători de fitness pentru numărul de calorii arse, ritmul cardiac, distanța parcursă și multe altele. Monitorizează și modurile de somn, oferind analize zilnice și un scor unic de odihnă.

Samsung Galaxy A42 5G

În așteptarea tehnologiei 5G, companiile producătoare de smartphone-uri au lansat deja terminale compatibile. Cel mai recent anunțat de Samsung, Galaxy A42 5G, se va alătura seriei Galaxy A la sfârșitul acestui an. Cu un design nou și o nouă dispunere a camerei quad, A42 5G are un ecran Super AMOLED de 6,6 inci.

Samsung Galaxy Z Fold2

O altă noutate prezentată de Samsung a fost Galaxy Z Fold2, următoarea generație de dispozitive pliabile ale companiei sud-coreene, cu ecran secundar exterior de 6,2 inci și display pliabil interior de 7,6 inci.

Samsung Wireless Charger Trio

Samsung a avut în vedere și necesitatea unei noi stații de încărcare care să poată alimenta mai multe dispozitive în mod simultan și așa a apărut Wireless Charger Trio, soluție de încărcare wireless concepută pentru a încărca simultan dispozitive compatibile.

Electrocasnice personalizabile și sustenabile

Samsung își extinde oferta de electrocasnice personalizate cu frigiderul Bespoke, care va fi lansat în octombrie în Europa. Este un frigider modular, care poate fi personalizat într-o varietate de moduri, la nivel de culori și materiale.

Cum utilizatorii vizitează mai puțin supermarketurile, dar cumpără mai mult atunci când fac acest lucru, Samsung a identificat nevoia de a păstra alimentele proaspete mai mult timp frigider. Astfel, frigiderul clasic RB7300T oferă o capacitate sporită de depozitare, datorită tehnologiei SpaceMax, care permite până la 385 litri de depozitare cu până la trei opțiuni premium diferite.

Optimizat pentru a economisi, compresorul cu tehnologia Digital Inverter își reglează automat turația în funcție de alimentele din frigider, utilizând cu 50% mai puțină energie.

Mașina de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T

Samsung a lansat și noua mașină de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T, ambele dotate cu inteligență artificială (AI). Mașina de spălat AI oferă un panou de control intuitiv cu tehnologie AI, care învață automat setările și ciclurile de spălat preferate.

Tehnologia EcoBubble de la Samsung maximizează, de asemenea, eficiența detergentului, amestecându-l cu aer și apă pentru a-l transforma în bule moi. Tehnologia revoluționară Samsung QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu 20%.

Mașina de spălat și uscătorul comunică prin intermediul funcției Auto Cycle Link pentru a seta automat cursul de uscare potrivit. Noul uscător are, de asemenea, o tehnologie A +++ cu pompă de căldură, cea mai eficientă de până acum de la Samsung.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: