Business BizRemote by certSIGN Companii Stiri

L’Oréal sprijină IMM-urile din rețeaua sa de distribuție și furnizori

3 apr. 2020 < 1 min

L’Oréal sprijină IMM-urile din rețeaua sa de distribuție și furnizori

Reading Time: < 1 minut

Pe timpul stării de urgență, L’Oréal  promite să plătească facturile furnizorilor cu business-uri de mici dimensiuni imediat după primirea și procesarea lor, indiferent de data scadenței, iar saloanelor și magazinelor mici de produse cosmetice le permite amânarea plății facturilor curente până în momentul când acestea își vor putea relua activitatea.

Măsurile luate în România fac parte dintr-un program amplu de solidaritate, implementat de L’Oréal Group la nivel european pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19, alături de toți partenerii săi.

De asemenea, L’Oréal România a donat peste 42.000 de produse (creme de mâini, șampoane și geluri de duș) către zece spitale din toată țara, nouă dintre ele dedicate tratării bolilor infecțioase și unul dedicat găzduirii pacienților oncologici și peste 7,5 tone de gel hidroalcoolic pentru igienizarea mâinilor către spitale, farmacii și rețelele alimentare. Fabricile L’Oréal au început deja să producă geluri hidroalcoolice pentru curățarea mâinilor sub brandurile La Roche Posay, Garnier și L’Oréal Paris. Transportul de geluri dezinfectante va ajunge în România în următoarele săptămâni.

Foto: © Yanlev | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: