Blog

Luni incep Zilele Biz

7 nov. 2012 2 min

Luni incep Zilele Biz

Reading Time: 2 minute

Saptamana viitoare mutam redactia la Howard Johnson pentru a 11- a editie a Zilelor Biz. Incepem cu Ziua de Antreprenoriat, pe care am denumit-o Ziua Curajului, ca o forma de recunoastere pentru invitatii nostri, antreprenori “unul si unul” si oameni care au creat afaceri romanesti cu succes international.

Ziua de antreprenoriat va avea trei sesiuni de conferinta, cu o medie de 5 speakeri in panel. In audienta ne-au confirmat prezenta peste 150 de antreprenori si manageri, specialisti din companii mari si start-up-uri.

Prima sesiune lanseaza ‘Provocarile antreprenorilor romani’, raportul unui studiu de piata Unlock Research realizat exclusiv pentru Zilele Biz. Dezbatem provocarile si scenarii de deblocare alaturi de Aneta Bogdan, cel mai cunoscut specialist in branding din Romania si aflam strategii performante pe timp de criza de la CEO-ul Continental Hotels, Radu Enache.

Presedintele Agropan, Adrian Porumboiu ne spune in ce fel agricultura poate salva Romania iar Florin Talpes, CEO-ul Bitdefender si creatorul celui mai valoros brand romanesc de IT ne arata care sunt provocarile antreprenorilor romani pe pietele globale.

De ce au nevoie antreprenorii pentru a reusi? Aflam in cea de – a doua sesiune: un mindset special (Dragos Anastasiu, Presedinte Eurolines: „Care sunt diferentele majore intre psihologia de antreprenor si psihologia “de angajat”), de simt antreprenorial si intuitie (Cristian Darmanescu, Alfredo Foods: „Cum alegi ideea castigatoare”), de strategie (Octavian Badescu: „Cum construiesti un business regional), de bani (Tiberiu Moisa, Banca Transilvania: „Despre drumul de la bani la aspiratie”), de tehnologie (Daniel Rusen, Microsoft Romania: “The Future of Productivity”)

Antreprenorii gandesc altfel. Cei care au succes au un mindset complet diferit fata de oamenii care prefera sa urmeze o cariera ca angajat. Dar ce anume este diferit? Care sunt modelele de excelenta pe care le urmeaza?

A treia sesiune inchide ziua cu prezentarea celor mai importante schimbari in fiscalitate si cod civil din aceasta toamna. Avocatii Luisiana Dobrinescu (Dobrinescu Dobrev) si Gabriel Biris (Biris Goran) vor vorbi despre reformarea taxei TVA iar Dragos Cabat (efin.ro)  prezinta serviciul RisCo.

Va asteptam luni, 12 noiembrie, la Hotel Howard Johnson, la inca o editie a celui mai relevant eveniment de business din Romania! Inscrierile se fac aici.

***
Zilele Biz 
este cel mai mare eveniment de afaceri din România, la care participa sute de manageri si antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezinta un eveniment unic de învatare si networking, care explica trendurile în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. În acest an, vor avea loc între 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti. Evenimentul este organizat de catre revista Biz.

Program: AntreprenoriatI InovatieI ManagementI CSRI Media&Marketing
Oferte speciale si pachete de înregistrare.
Motive sa participi la eveniment.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: