BizRemote by certSIGN Business

Luni încep Zilele Biz: Festival de business remote, printre cărți

6 nov. 2020 2 min

Luni încep Zilele Biz: Festival de business remote, printre cărți

Reading Time: 2 minute

Cel mai mare eveniment de business din România, Zilele Biz, pornește luni, 9 noiembrie, la drum cu a 19-a ediție care, timp de cinci zile, va aduce pe scena studioului amenajat la Diverta Lipscani cei mai importanți oameni de afaceri ai momentului.

De 19 ani, Zilele Biz dă tonul tendințelor în business și prezintă antreprenorii, inovatorii, managerii, profesioniștii și brandurile cele mai relevante. Între 9 și 13 noiembrie, live pe pagina de Facebook a Biz, veți putea descoperi și asculta oameni care fac lucrurile să se miște în economia locală și globală.

Antreprenori care s-au reinventat și au investit în perioada pandemiei ca să salveze businessul și să nu concedieze angajați, lideri care au reușit să conducă companii și să motiveze echipele să obțină performanțe de la distanță sau top manageri care au pariat pe cartea inovației și au ieșit câștigători din lupta cu criza generată de pandemie vor împărtăși din principalele lecții de business pe care le-au învățat în cele peste opt luni de criză de sănătate publică.

Luni, 9 noiembrie – Antreprenoriat

Maratonul de business va începe cu ziua dedicată Antreprenoriatului în care vom descoperi cum este redefinit anreprenoriatul în ziua de astăzi, cum putem avea succes într-o lume în care networking-ul nu a mai fost posibil ca în anii trecuți și de ce abilități avem nevoie în această călătorie.

Marti, 10 noiembrie – Inovatie

Vom continua cu o zi dedicată inovației în care vom putea redescoperi forța unică a inovației și poziția pe care o joacă aceasta în crearea unor ecosisteme durabile, mereu pregătite pentru creștere.

Miercuri, 11 noiembrie – Management

Din această călătorie nu putea lipsi o zi dedicată managementului, pentru că liderii s-au văzut puși în fața unui test suprem de caracter și determinare în timpul pandemiei care a schimbat brusc toate „regulile jocului”, iar liderii s-au văzut nevoiți să conducă companii cu venituri de zeci de milioane de euro din sufrageria de acasă.

Joi, 12 noiembrie – Media & Marketing

Ziua de joi, cea dedicată marketingului va explora cele mai creative și responsabile campanii, strategii și inițiative. Participanții vor mai putea descoperi cum am reușit să fim împreună ca societate, branduri și consumatori și cum marketingul nu înseamnă doar smart storytelling, ci acțiuni concrete.

Vineri, 13 noiembrie – CSR

Maratonul de business Zilele Biz se va încheia cu ziua de CSR, în care vom discuta cu acele companii de bine care au ajutat România să se vindece în această perioadă incertă și vom afla ce arii sunt încă neexploatate pentru a avea o hartă cât mai clară a inițiativelor de acest fel din țara noastră.

Speakeri de top

Matei „BRomania” Dima, Cabral, Melania Medeleanu, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”, care au construit un spital național de copii, Bogdan Naumovici, Felix Tătaru, Aneta Bogdan, Dragoș Anastasiu sau Andrei Pitiș sunt doar câțiva dintre speakerii pe care îi veți putea vedea în toate cele cinci zile ale Zilelor Biz.

CEO, antreprenori, inventatori, consultanți și specialiști în marketing, cei mai importanți lideri români și străini, profesioniștii care au impus ritmul și tendințele din mediul de business din România urcă pe scena de la Diverta Lipscani săptămâna viitoare, de luni până vineri.

Întregul program al evenimentului este disponibil aici.

Partenerii evenimentului

Zilele Biz 2020 are ca parteneri Banca Transilvania, Adrem, UniCredit Bank, Vodafone România, Kaspersky, Samsung România, Penny Market, Veolia, Telekom România, Skoda, Albalact, Secom, Campofrio, KFC România, și Lidl România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: