Companii

Lux francez la inaltime

15 mai 2014 2 min

Lux francez la inaltime

Reading Time: 2 minute

Compania aeriana Air France continua proiectul de pozitionare in segmentul superior de piata prin lansarea noii cabine La Premiere, cea mai exclusivista clasa de calatorie a companiei.      

Conceptul noii clase La Premiere este acela al unui mini-apartament, fiind descris prin lux, spatiu si confort. 19 aeronave Boeing 777-300 vor fi echipate cu 76 de mini-apartamente la Premiere incepand cu luna septembrie a acestui an.Clasa La Premiere va fi reconfigurata, de la 8 la 4 cabine pe aeronava pentru un plus de spatiu si intimitate. Investitia totala in aceste noi cabine este de 50 milioane de euro.

Apartamentele din cabinele La Premiere se caracterizeaza prin scaune complet rabatabile, care se transforma in paturi cu o lungime de peste 2 metri, iar cotierele sunt retractabile, oferind un spatiu de 77 cm latime. De asemenea, fiecare pasager are la dispozitie un ecran touch-screen HD de 61 de centimetri, unul dintre cele mai mari astfel de ecrane disponibile pe aeronavele comerciale. 

Spatiul cabinei este usor ajustabil, putand fi folosit ca dormitor dar si ca mini-lounge, restaurant sau zona de lucru. Pasagerii pot alege intre intimitatea maxima a unui spatiu de 3mp, tragand draperiile cu care sunt echipate apartamentele sau pot invita un alt pasager pe otomanul asezat in fata scaunului. 

Alegerea texturilor si a materialelor din noua cabina La Premiere s-a facut in concordanta cu stilul francez si cu dorinta companiei de a oferi un confort absolut.

„Noul apartament din cabina La Premiere este unul dintre produsele care exprima cel mai bine angajamentul nostru de a oferi servicii excelente si o experienta frantuzeasca de neuitat. Exprima ambitia noastra globala de a ne repozitiona in fata pasagerilor nostri”, a declarat Frédéric Gagey, Chairman and CEO of Air France.

Ca parte a programului de investitii Best&Beyond, Air France va realiza pana la finalul anului 2014 investitii de 500 de milioane de euro in schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business si La Premiere si in imbunatatirea serviciilor la bord si la sol. Astfel, aeronavele companiei vor fi dotate cu 10.000 de noi scaune Economy si 1.100 de noi scaune Premium Economy cu o investitie totala de 130 milioane de euro. In plus, 200 de milioane de euro vor fi investite pentru reconfigurarea a 2,102 cabine Business.         premiere-divertissement premiere-gastronomie premiere-nuit 2 premiere-nuit

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: