fbpx
Stiri Tech

Luxoft a intrat in Top 101 min

28/04/2015 < 1 min read

author:

Luxoft a intrat in Top 101 min

Reading Time: < 1 minut

Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare catre clienţi globali, a anuntat numirea companiei in Top 10 Furnizori de Servicii Externalizate, realizat de catre Information Services Group (ISG), o companie lider in tehnologie, market intelligence si servicii de consultanta.

Conform ISG Global Outsourcing Index™, Luxoft se numara printre cei mai importanti furnizori la categoria“Breakthrough Sourcing Standouts” pentru America si regiunile EMEA, luand in calcul valorile anuale ale contractelor din ultimele 12 luni. Aflat in cel de-al 50-lea trimestru consecutiv, ISG Global Outsourcing Index™realizeaza independent o analiza trimestriala a celor mai noi date si tendinte pentru companii, furnizori de servicii, rapoarte si mass-media.

In decursul ultimelor sase luni, Luxoft si-a dezvoltat sustenabil afacerea prin achizitionarea a doi furnizori care au extins capacitatea sa de a oferi solutii in zona serviciilor financiare si Internet of Things (IoT): Radius –  un furnizor de tehnologii bazate pe IoT pentru companii internationale – si Excelian –  o companie de top in servicii de consultanta IT si integrare de sisteme si programe de management al riscului pentru piata serviciilor financiare si piata marfurilor. Includerea companiei Luxoft in ISG Outsourcing Index s-a realizat pe baza datelor furnizate de companie, in fiecare trimestru, catre ISG.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *