Companii Stiri

Majorare de capital de 20 de milioane de euro

29 dec. 2014 < 1 min

Majorare de capital de 20 de milioane de euro

Reading Time: < 1 minut

Euroins Romania a finalizat cu 50 de milioane de lei cea de-a doua etapa a maririi de capital programate pentru 2014. Astfel, marirea de capital in cele doua transe aprobata in aprilie 2014 de Adunarea Generala a Actionarilor totalizeaza 20 de milioane de euro.

Ca urmare a acestei operatiuni, capitalul social total al Euroins Romania depaseste valoarea de 220 de milioane de lei. Precedenta marire de capital a avut loc in iunie, cu valoarea de 50 de milioane de lei.

Majorarea din decembrie a fost cea de-a noua executata de cand Euroins Insurance Group (EIG) a preluat Euroins Romania, in 2007. Valoarea totala a investitiilor in subsidiara din Romania a ajuns astfel la aproape 70 de milioane de euro, plasand grupul financial din Bulgaria in top 5 cei mai mari investitori pe piata romaneasca a asigurarilor.

EIG, grup de asigurari din Europa Centrala si de Est prezent in patru tari si cu peste un milion de clienti, a preluat in 2013 portofoliile de asigurari de la QBE Bulgaria si Romania, respectiv de la Interamerican Bulgaria, in cadrul a doua tranzactii a caror valoare cumulata a depasit 20 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: