BizRemote by certSIGN Stiri

MAM Bricolaj donează 20 de tone de alimente

17 apr. 2020 2 min

MAM Bricolaj donează 20 de tone de alimente

Reading Time: 2 minute

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, donează 20 de tone de legume pentru ajutorarea persoanelor din categorii sociale vulnerabile în perioada crizei de sănătate publică

Alimentele au ajuns în mai multe centre de plasament din țară, la asociații și organizații non-guvernamentale care au în grijă copii, bătrâni sau adulți din categorii defavorizate.

 Pentru a veni în sprijinul categoriilor sociale care au nevoie de ajutor în perioada de criză, MAM Bricolaj a decis să se implice oferind alimente. Selecția categoriilor de persoane cărora le oferă sprijin a fost făcută în funcție de gradul de vulnerabilitate sau imposibilitatea de a se descurca singuri, cum sunt copiii din centrele de plasament, bătrânii din centre pentru vârstnici sau adulți din grupuri defavorizate care mănâncă la cantine sociale. Întreaga acțiune a fost reunită sub două hashtag-uri: #acuMAMimplicat și #acuMAMajutat.

„Suntem de părere că este esențial ca ajutorul să vină atunci când este cea mai mare nevoie de el și, pentru că perioada pe care o traversăm este una dificilă, am decis să ne implicăm. Ne dăm seama că acum, poate mai mult ca oricând, au mare nevoie de noi persoanele care nu se pot descurca singure, de aceea am ales să donăm alimente către câteva organizații care știm că au în grijă copii, bătrâni sau adulți cărora le este greu. Vrem să dăm o mână de ajutor cum putem și să arătăm că implicarea tuturor ne ajută să trecem cu bine împreună peste această perioadă”, a spus Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

În total, mai mult de 10 organizații au primit alimente din partea MAM Bricolaj, printre care Organizația Umanitară Concordia, Asociația Taxiul cu Bomboane, Asociația Carusel, Asociația Pro Vita aflată în Parohia Valea Plopului și care are grijă de 450 de copii, Asociația Mana Cerească, din Parohia Lada, județul Teleorman, care are în grijă un orfelinat cu peste 100 de copii și două cantine sociale din zonă, dar și Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București care supervizează cantine sociale din toate sectoarele și trei case de bătrâni din Capitală.

 Mai mult, MAM Bricolaj s-a alăturat campaniei „Împreună, împotriva Covid-19” organizată de restaurantul Red Angus Steakhouse, prin intermediul căreia primește prânzul zilnic în perioada de criză personalul medical din spitalele din București destinate pacienților infectați cu COVID-19. Astfel, către această unitate au fost direcționate aproximativ 400 de kilograme de cartofi și 70 de kilograme de ceapă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: