Stiri Tech

Vodafone lanseaza o aplicatie pentru CM2014

13 iun. 2014 < 1 min

Vodafone lanseaza o aplicatie pentru CM2014

Reading Time: < 1 minut

Vodafone Romania lanseaza o noua aplicatie mobila dedicata microbistilor: ”Vodafone la Mondiale”. Aceasta se adauga celorlalte aplicatii pentru mobil dezvoltate si sustinute de operatorul telecom, care au ajuns la peste 3.500.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone. Astfel, numarul aplicatiilor powered by Vodafone depaseste 35 in momentul de fata.

Aplicatia mobila le va permite utilizatorilor sa afle in timp real informatii privind rezultatele meciurilor in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia si sa fie conectati la evolutia echipei preferate.

Totodata, aplicatia ”Vodafone la Mondiale” va cuprinde articole si cronici semnate de jurnalisti acreditati de FIFA, precum si programul, rezumatele si diverse statistici privind meciurile disputate. Aplicatia va putea fi descarcata din Google Play si App Store si este compatibila cu telefoanele care functioneaza pe sistem de operare Android sau iOS.

In prezent, portofoliul de aplicatii dezvoltate de Vodafone cuprinde peste 35 de aplicatii din zona de divertisment, informatii utile, securitate informatica si divertisment.

Incepand din luna aprilie, atat clientii abonamentelor de voce, cat si utilizatorii serviciilor de Internet mobil beneficiaza de un pachet complet de aplicatii powered by Vodafone ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle si documentare prin aplicatia Seenow, precum si muzica nelimitata, prin intermediul aplicatiei Zonga.

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: