Companii Stiri

Ce companii din România au ales ales soluții de coworking?

15/07/2019 2 min read

Ce companii din România au ales ales soluții de coworking?

Reading Time: 2 minute

400 de angajați ai companiilor Accenture, Hootsuite, Founder Institute, KPMG și InnovX – BCR Business Accelerator se alătură comunității Mindspace, alegând două spații de coworking high-end și all-inclusive pentru echipele lor.

Prin intermediul unor parteneriate încheiate cu BCR și KPMG, membrii celor două spații – ”Mindspace Business District” și ”Mindspace Victoriei” –  vor putea beneficia de produse bancare BCR la tarife preferențiale și de consultanță gratuită din partea KPMG. 

Membrii Mindspace au acces la sălile de ședință, cabinele telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special concepute pentru comunitate.

Orice locație Mindspace este disponibilă fără costuri suplimentare, un exemplu în acest sens fiind cei 20 de membri ai InnovX – BCR Business Accelerator care au reușit să organizeze în două zile întâlniri cu potențiali investitori susținând un panel de discuții în spațiul de evenimente Mindspace din Londra.

 

 

 

 

 

 

 

Mindspace a deschis prima locație din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus, iar de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center a fost deschis în aprilie 2019. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii din 7 țări și 13 orașe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă