Lifestyle Stiri

Se poarta sandalele cu motive traditionale romanesti

26 apr. 2016 2 min

Se poarta sandalele cu motive traditionale romanesti

Reading Time: 2 minute

Cea de-a 25 a editie a celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, a avut loc la Ambasad’Or Events & Leisure, in perioada 21-23 aprilie 2016, unde peste 30 de designeri si-au prezentat cele mai noi colectii.

Bucharest Fashion Week a debutat cu o prezentare a designerului Andreea Dogaru, care a incantat audienta. Tanara creatoare de moda s-a inspirat din tinutele printeselor razboinice.

A urmat o colectie semnata Zevo Bags si un moment Hairstyle Atelierele Ilbah. Daiana Melinte, fiica Doinei Melinte a demonstrat, in ciuda faptului ca nu a urmat o cariera in sport, precum mama sa, a pasit cu nota 10 in domeniul modei. Dupa Daiana Melinte manechinele au defilat in colectia semnata Ingredient Secret, dupa care soprana Andreea Ilie a sustinut un moment artistic special. Prima seara a festivalului de moda s-a incheiat cu un minirecital sustinut de Gratiela Marineata.

Ultima seara la Bucharest Fashion Week a fost deschisa de Wanda Dream. Au urmat Mineli Boutique şi Laura Olteanu, care au prezentat ultimele lor colecţii, care au incantat privirile celor prezenţi. Seara a continuat cu doua momente oferite de: Institutul de moda Salomeia Truţa, apoi , modele de top au defilat pentru: Bianca Rusu, Felba Design şi Alina Sabau. 

Designerii Ionut Glavan si George Stefanescu au oferit un inedit spectacol coloristic. Intitulata „One summer in rose”, colectia celor de la Mineli Boutique este destinata sezonului estival si abordeza stiluri diferite. S-a pus accentul pe culori dulci si pastelate, precum roz quartz si albastru serenity sau culori vesele precum rosu si galben. Nu au lipsit nici de aceasta data motivele traditionale romanesti cusute manual din margele si ciucuri . „Din punctul nostru de vedere, „One summer in rose”  este mai mult decat o simpla colectie, este o stare de spirit. Am creat cu gandul la a completa si a defini imaginea femeii cosmopolite a secolului XXI. Sezonul estival defineste cel mai bine starea de bine si sintagma „la vie en rose”, astfel pentru noi a fost o adevarata bucurie sa cream aceste modele”, a aratat Ionut Glavan, prezent pe scena festivalului Bucharest Fashion Week.
Peste 30 de designeri renumiti si autohtoni, branduri de lux si modele de top au fost prezenti la cea mai recenta editie a festivalului de moda bucurestean.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: