Lifestyle

Manifest pentru fine dining

21 iul. 2017 2 min

Manifest pentru fine dining

Reading Time: 2 minute

Promovăm de multă vreme restaurante pline de rafinament și Chefi remarcabili, care demonstrează că bucătăria gourmet poate exista și în România. Lansăm acum Biz Best Chefs, un manifest pentru fine dining și gastronomia ca artă, realizat în parteneriat cu Nespresso. 

Chefii adevărați experimentează noi și noi combinații, caută inspirație și inspiră la rândul lor, respiră pasiune pentru meseria pe care și-au ales-o. Despre aceștia din urmă este Biz Best Chefs, un proiect editorial inedit care evidențiază elementele responsabile pentru o experiență culinară desăvârșită. Vă invităm să citiți interviuri în exclusivitate cu Chefi cu stele Michelin, realizate cu sprijinul Nesspresso, partenerul principal al proiectului. Să aflați secretele din spatele celebrului Ghid Michelin și să îi cunoașteți pe cei mai importanți 20 de Chefi din România în 2017. Aceștia recomandă locurile din București unde le place să ia masa, precum și aspiranții la titlul de Chef care merită atenția noatră în perioada următoare. Chiar dacă se spune că un Chef nu își divulgă niciodată secretele, noi i-am convins să ne împărtășească rețeta preferată, explicându-ne pas cu pas cum se prepară aceasta. Chefii cu care am stat de vorbă sunt diferiți, ca generație, chiar și ca țară de proveniență. Ceea ce îi unește este pasiunea cu care își practică meseria și perfecționismul de care dau dovadă. Poveștile lor reprezintă reale surse de inspirație, dedicate celor pentru care arta culinară reprezintă un hobby ori mâncarea rafinată este răsfățul favorit.

Biz Best Chefs reprezintă o incursiune în lumea gastronomiei premium și pune profesia de Chef într-o lumină nouă. Aceștia nu sunt simpli bucătari, care au beneficiat de o promovare mai eficientă, ci niște veritabili artizani ai gastronomiei, al căror talent și profesionalism se bazează pe ore multe de muncă, pasiune și pe un șir nesfârșit de experimente. O masă servită într-un restaurant de fine dining este mai mult decât o masă la care îți potolești foamea și apreciezi mâncarea pe care ai primit-o. Este o experiență pentru toate simțurile, pe care sigur o vei ține minte. Aceasta nu este doar despre mâncare, ci și despre băuturi, servire și atmosferă.

Biz Best Chefs poate fi comandat online, printr-un E-mail transmis la adresa: lelia.petrescu@revistabiz.ro, prețul fiind de 75 lei cu TVA inclus, pentru formatul fizic, și 50 lei cu TVA inclus, pentru formatul PDF. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: