Lifestyle Tech

Un SenseIQ pentru părul tău

mart. 6, 2020 2 min

Un SenseIQ pentru părul tău

Reading Time: 2 minute

Păr unic, îngrijire unică. Viziunea Philips în materie de uscătoare păr este pusă în aplicare prin modelul inovator SenseIQ, dotat cu senzori digitali de infraroșu pentru fiecare tip de păr.

Philips creează inovații care contează pentru oameni și care fac diferența în piață. Pentru Philips, inovația este totul și ea stă la baza cercetării și dezvoltării produselor companiei, care aduc o schimbare în bine în viața, rutina, casa și obice­iurile consumatorilor. Așa a apărut Philips Prestige, primul uscător de păr marca Philips cu tehnologia SenseIQ, ce oferă o uscare personalizată, adaptată fiecărui tip de păr și fiecărei rutine de uscare. Cercetarea a pornit de la o prezumție simplă: părul este unic și trebuie îngrijit diferit. Astfel, tehnologia SenseIQ care stă la baza produsului personalizează experiența de uscare. Senzorul simte și adaptează constant temperatura de uscare, pentru a preveni supraîncălzirea părului. În acest fel, părul își păstrează hidratarea naturală, având un aspect sănătos și plin de strălucire, în timp ce beneficiază și de tratament cu ioni pentru un aspect neted, fără fire rebele.

Pentru a reuși acest lucru, senzorul digital cu infraroșu SenseIQ scanează părul de până la 12.000 de ori într-o sesiune de uscare de aproximativ 7 minute (mai exact, detectează de 30 de ori pe secundă temperatura părului pentru a preveni supraîncălzirea), iar cu ajutorul unui microprocesor inteligent integrat adaptează și personalizează temperatura de uscare. În felul
acesta, părul este protejat, își men­ține hidratarea până la 95% și, implicit, devine mai strălucitor.

Puternic, inteligent, ușor de folosit

Programele digitale inteligente cu care este echipat uscătorul Philips Prestige creează o experiență de uscare adaptată preferințelor tale, selectând automat temperatura și puterea adecvate pentru fluxul de aer. Modurile Coafare, Bucle sau Scalp sunt selectate automat atunci când este atașat accesoriul corespunzător.

În ciuda tuturor detaliilor high-tech, uscătorul este ușor de folosit datorită senzorului digital, care scanează părul de până la 12.000 de ori într-o sesiune de uscare de aproximativ 7 minute. Acesta are un indicator LED pentru navigare ușoară în timpul folosirii, cu buton separat pentru jet de aer rece, pentru fixarea coafurii. În ceea ce privește partea de personalizare, pentru o uscare rapidă, selectează modul Rapid, pentru îngrijire suplimentară, alege modul Delicat sau modul Manual pentru a personaliza setarea de căldură/viteză dintre cele trei niveluri disponibile. De asemenea, Philips SenseIQ este proiectat pentru a asigura un flux de aer puternic, ca să te bucuri de o uscare cu 30%
mai rapidă.

Articolul a fost inițial publicat în Biz nr. 340 (20 februarie – 15 martie 2020). Dacă dorești să primești Revista Biz prin curier, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: