Companii Stiri

Marc Cain, la Bucuresti

23 ian. 2015 < 1 min

Marc Cain, la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Brandul de moda german Marc Cain a deschis primul magazin monobrand in franciza din Romania, la initiativa Juliei Kristensen, proprietara business-ului Casa Frumoasa, antreprenoare cu o experienta de peste 18 ani in industria de lux din Romania. 

Magazinul este amplasat in cladirea hotelului Radisson Blu, intrarea George Enescu si aduce colectiile Marc Cain direct de pe catwalk-urile internationale.

Colectia primavara/vara 2015 Marc Cain Collections si Sports este deja disponibila in noul magazin si prezinta mai multe teme reprezentative: In Bloom, At The Circus, Fresh Breezem, Express Yourself, Light House, Just For Sun, Glam, Hide & Seek, Tokyo Rush, Electric Dreams, Pop Art, Underwater Love.

Marc Cain este un brand premium de fashion feminin fondat in Germania in 1973. Compania are 870 de angajati in Germania si un volum de vanzari de 253 de milioane euro in 2013.

Sub umbrela brandului functioneaza pe 179 de magazine Marc Cain, 336 shop-in-stores, 367 account clients şi alte 579 magazine upmarket in 59 de tari.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: