Lifestyle Stiri

Marele Picnic cinematografic, evadarea cu filme din mijlocul orasului

27 iul. 2016 < 1 min

Marele Picnic cinematografic, evadarea cu filme din mijlocul orasului

Reading Time: < 1 minut

ShortsUP prezinta Marele Picnic cinematografic (29 – 30 iulie), aflat la a 3-a editie, evenimentul care aduce cinefilii pe pajistea Gradinii Botanice Bucuresti, pentru doua seri cu proiectii de film scurt, muzica jazz, video-mapping si ateliere pentru antrenarea imaginatiei. Timp de doua zile Gradina Botanica se transforma in cea mai accesibila destinatie de vacanta.

Vineri si sambata, intre orele 18.00 si ora 23.30, filmele scurte vor rula in fiecare seara dupa apus de soare, incepand cu ora 21.30.

Doua ecrane vor asigura buna dispozitie din cinematograful verde. Vineri, zambetele sunt asigurate de filmul Tarmul (r. Terry George, Marea Britanie, 2011), fictiunea care a castigat premiul Oscar pentru scurtmetraj in 2012. Tot in programul de vineri se strecoara scurtmetrajul La cafea (r. Ritesh Batra, Egipt, 2011), ce a primit mentiunea speciala a juriului de la Tribeca. Caruselul emotiilor va fi completat sambata cu o portie de ras, din comedia Dictatorul (r. Andreas Henn, Germania, 2013), selectata in peste 13 festivaluri internationale.

Pe parcursul celor doua seri, participantii vor putea descoperi cele 10.000 de plante erbacee, lemnoase, exotice sau tropicale ale Gradinii Botanice in cadrul tururilor realizate de asociatia Team Work.

O instalatie multimedia, activata cu senzori tactili si sonori, va invita spectatorii intr-un tur neconventional al spatiilor verzi din Bucuresti. Copacii din Gradina Botanica vor fi martorii unui spectacol de video-mapping, in fiecare seara, de la 21.00 la 21.30.

Pe lista de extra-activitati ce completeaza programul de filme la Marele Picnic ShortsUP se regasesc si sesiuni de echilibristica pe slackline, zona de relaxare cu hamace dar si un food-court.

Foto: shortsup.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: