fbpx
MarComm Marketing Stiri

Masked Singer România, în curând, la PRO TV1 min

14/02/2020 < 1 min read

Masked Singer România, în curând, la PRO TV1 min

Reading Time: < 1 minut

PRO TV a achiziționat licența de producție a show-ului de televiziune: The Masked Singer, un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția.

Fiecare moment artistic va fi însoțit de câteva indicii care-i vor ajuta pe cei de acasă să descopere identitatea celebrităților ascunse în măști. Un grup de ”detectivi” va încerca în fiecare ediție să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Formatul a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa). 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *