MarComm Marketing Opinii Publicitate Video

Hackathon Change for Good – Ziua 1 (video)

18 iun. 2019 < 1 min

Hackathon Change for Good – Ziua 1 (video)

Reading Time: < 1 minut

Echipa McCann Worldgroup România este în finala cele de-a doua ediții a Hackathon Change for Good, competiție organizată de Huge, Amazon și Earth Day Network în cadrul Festivalului Cannes Lions.

Avem și ‘’cuvânt înainte’’ de la echipă:

Prima zi de Cannes și jumătate de Hackathon. Din momentul în care am călcat plaja și covorul lung și roz de la Palais, am știut că nu mai pupăm soare și libertate pentru zeci de ore așa că am explorat. Phew. E lung Croisset-ul! Apoi a urmat sesiunea de Welcome de Hackathon unde am trecut printr-un rollercoaster de emoții. De la nu ‘’se poate face’’, la ‘’e cea mai tare idee’’. Încă nu știm dacă se poate face.

Prezentarea e mâine. Acum fugim să-i prezentam lui Vaynerchuck toată nebunia. Adică genul ăla de moment de ‘’make it or break it’’. Vă spunem mâine cum a fost!

Iată rezumatul primei zilei:

Echipa din România și celelate echipe finaliste – Rehab Uk, VML Y&R, ACG Hungary, Wunder Canada și Dentsu Jayme Syfu – petrec o săptămână în Cannes, alături de experți de la companiile Amazon și Huge și alături de influenceri globali, participă la sesiuni de hacking, își prezintă propunerea și o dezvolta împreună cu mentorii programului.

Pe durata celor 5 zile de competiție, echipa din România va documenta întreaga experiență în 5 episoade care vor fi difuzate zilnic, între 18 si 22 iunie, pe site-ul revistabiz.ro și pe pagina de Facebook McCann Worldgroup România.

Ideea câștigătoare va fi finanțată, dezvoltată și implementată la nivel global de Amazon Web Services, Amazon Alexa, Global Citizen și Huge, începând din septembrie 2019.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: