Companii Stiri

MedLife preia un nou centru medical cu afaceri de peste 40 milioane lei

10 dec. 2019 < 1 min

MedLife preia un nou centru medical cu afaceri de peste 40 milioane lei

Reading Time: < 1 minut

După achiziționarea Centrului Medical Micromedica, MedLife anunță preluarea Spitalului OncoCard din Brașov, ajungând la un portofoliu de 27 de companii. Tranzacția urmează a fi analizată de Consiliul Concurenței iar odată aprobată, poate deveni cea mai importantă tranzacție a grupului MedLife din 2019.

Centrul medical cuprinde ambulatoriu, secție de chirurgie oncologică, departament de hematologie, departament de radioterapie și imagistică medicală și un laborator propriu, de la înființare și până în prezent fiind făcute investiții de 24 milioane lei.

În 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 41,8 milioane lei devenind unul dintre cele mai mari centre de diagnostic și tratament oncologic de la noi din țară.

“OncoCard vine în completarea serviciilor oncologice pe care le asigurăm deja pacienților, în secțiile de chirurgie din toate spitalele MedLife, si devine primul centru oncologic integrat la nivel de Brașov și al doilea la nivel de grup, după Sibiu. Este o zonă de interes pentru noi și nu excludem ca în anii următori să investim consistent în tratamentul oncologic de excelență la nivel national”, a declarat Mihai Marcu, CEO, MedLife.

Spitalul OncoCard a fost înființat în urmă cu 7 ani și se bazează pe un concept de medicină integrativă care pornește din faza de diagnostic oncologic, urmând apoi să acopere întreaga perioadă de terapii active specifice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: