Tech Stiri

Metal și culoare, de la cardurile Revolut

25 iul. 2019 < 1 min

Metal și culoare, de la cardurile Revolut

Reading Time: < 1 minut

Revolut lansează 4 noi carduri metalice colorate – Gold, Rose Gold, Silver și Space Grey. Noile carduri vor avea aceleași caracteristici precum cardul metalic negru lansat în ediție originală odată cu demararea abonamentului Revolut Metal, în august 2018. Gold și Rose Gold pot fi comandate din aplicație începând de astăzi, în timp ce Silver și Space Grey vor fi disponibile începând cu săptămânile ce urmează.

Abonamentul Revolut Metal le oferă utilizatorilor beneficii multiple, printre care se numără cashback de până la 1% în oricare dintre cele 29 de monede disponibile în aplicație și cele 5 monede virtuale, un serviciu concierge prin care aceștia pot face rezervări sau acces prioritar la noi funcționalități.

 În plus, utilizatorii Metal beneficiază și de o serie de avantaje cum ar fi retrageri gratuite internaționale de numerar de până la 2400 de lei lunar, acces în peste 1000 de lounge-uri din aeroporturi din întreaga lume, carduri virtuale pentru o siguranță sporită atunci când fac cumpărături online, schimb valutar nelimitat, transferuri internaționale de bani, suport prioritar 24/7 și asigurare de călătorie oriunde în lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: