BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Microsoft Office 365 gratuit 6 luni pentru clienții IMM ai Raiffeisen Bank

13 mai 2020 3 min

Microsoft Office 365 gratuit 6 luni pentru clienții IMM ai Raiffeisen Bank

Reading Time: 3 minute

Clienții IMM ai Raiffeisen Bank pot beneficia gratuit 6 luni de serviciile Microsoft Office 365, pentru ca angajații acestora să poată lucra de acasă ca și când ar fi la birou și pentru a ține legătura cu clienții și partenerii, anunță banca într-un comunicat de presă. 

Clienții Raiffeisen Bank au primit invitația de a accesa aceste servicii și, după ce se vor înregistra în link-ul primit, vor avea acces gratuit, 6 luni, la serviciile Microsoft. Vodafone România este partenerul de tehnologie în cadrul acestui proiect și va asigura implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 pentru clienții băncii care optează pentru această ofertă.

“Știm că prima prioritate a antreprenorilor care traversează această perioadă dificilă este comunicarea eficientă, atât cu echipa proprie, cât și cu partenerii. Acum, când constatăm cu toții modificarea profundă a modului în care ne desfășurăm activitatea zilnic, împreună cu Microsoft și Vodafone România, dorim să oferim 6 luni gratuitate la serviciile Microsoft Office 365. Sprijinim clienții IMM să-și poată continua activitatea cu aplicații de top și astfel, să se adapteze în mod optim la schimbările pe termen lung care vor avea loc în ceea ce privește modul de derulare a afacerilor” a spus Raluca Nicolescu, director Aria IMM la Raiffeisen Bank.

“Misiunea Microsoft e de a oferi oportunitatea tuturor oamenilor și organizațiilor de a realiza mai mult. Provocările cu care se confrunta organizațiile de orice dimensiune astăzi, în aceasta nouă realitate, aduc misiunea noastră și mai aproape de mediul de afaceri din România. Dorim să susținem antreprenorii și ideile românesti să-și adapteze procesele interne de afaceri, să lucreze facil chiar și de la distant și de ce nu, să inoveze cu ajutorul tehnologiei pentru a genera transformare și impact în întreaga țară”, a spus Daniel Rusen, director Marketing & Operațiuni, Microsoft România.

“Ca partener de tehnologie ne bucurăm să susținem mediul de afaceri românesc și prin această inițiativă pe care Raiffeisen Bank o lansează în sprijinul companiilor mici și mijlocii. Misiunea noastră acum, mai mult că oricând, este să ajutam companiile să folosească tehnologia pentru că afacerile lor să își poată continua activitatea și să prospere. Angajamentul nostru este de a fi un partener de încredere pentru companii și de a contribui la succesul lor pe mai departe prin suportul și calitatea serviciilor oferite”, a declarat Dinu Dragomir, director Vodafone Global Enterprise Director, Vodafone Romania.

Raiffeisen Bank a adaptat și programul de creditare factory, dedicat afacerilor la început de drum, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care dezvolta produse sau servicii care contribuie activ la lupta împotriva efectelor crizei sanitare. Fabrica de idei este deschisă până pe 18 mai 2020 tuturor antreprenorilor care au o idee sau un business care prin serviciile sau produsele oferite sprijină sau contribuie la bunăstarea comunității. Informații găsiți aici: ghidul creditului prioritar si in regulamentul concursului;

Raiffeisen Bank a ajutat în ultima perioada peste 2.500 de clienți IMM, care au întâmpinat greutăți semnificative în contextul pandemiei. “Acum am trecut la etapa de procesare a cererilor de credit venite prin programul IMMINVEST, pentru putea oferi clienților noștri acces rapid la surse de finanțare pentru investiții și capital de lucru, garantate de către FNGCIMM, în numele și contul statului român, prin Ministerul Finanțelor Publice” a mai adăugat Raluca Nicolescu.

Raiffeisen Bank a pus la dispoziție clienților IMM și o pagina dedicată, cu informații de actualitate în contextul COVID-19 și sfaturi despre cum pot folosi serviciile digitale ale băncii pentru a-și gestiona afacerea de acasă https://www.raiffeisen.ro/imm/

Raiffeisen Bank are în portofoliu aproape 2,1 milioane de persoane fizice, peste 93.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Totodată, banca are o rețea de 770 ATM-uri, 334 mașini multifuncționale (MFM-uri) și peste 22.300 de POS-uri.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: