Business Companii Stiri

Kaufland se extinde în mediul rural

30 mai 2019 2 min

Kaufland se extinde în mediul rural

Reading Time: 2 minute

Kaufland a deschis un nou magazin, situat în comuna Crevedia și ajunge astfel la o rețea de 125 de magazine la nivel național. Prin această deschidere, Kaufland marchează extinderea și în mediul rural.

”Magazinul Kaufland din Crevedia este primul din mediul rural și continuăm astfel extinderea”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noul magazinul are o suprafață totală de 3.300 de metri pătrați, din care cea de vânzare de 2.900 de metri pătrați. Spațiul dispune de parcare cu o capacitate de până la 250 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete. Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează 70 de noi locuri de muncă.

Noul magazin deține o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale.  Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

Hipermarket-ul din Crevedia oferă clienților un raion special cu pește proaspăt, iar în galeria comercială magazinul include o farmacie și o cofetărie cu gelaterie. Printre celelalte raioane disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, drogherie și produse nealimentare.

La Biroul de Informații din cadrul magazinului, clienții pot găsi și un Tabac Shop, un concept premium nou la nivel de Kaufland. Spațiul este integrat în Biroul de Informații, are 15 mp și oferă un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum țigări standard, trabucuri și țigări de foi, țigări electronice și diferite accesorii.

Clienții magazinului vor avea la dispoziție și buticul de frumusețe K – Beauty, iar în exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: