Stiri Tech

Microsoft Tech Day 2020: Trei zile despre securitate cibernetică, AI și digitalizare

18 nov. 2020 2 min

Microsoft Tech Day 2020: Trei zile despre securitate cibernetică, AI și digitalizare

Reading Time: 2 minute

Ediția din acest an a conferinței Microsoft Tech Day se derulează online, în perioada 24-26 noiembrie 2020, și va reuni lideri din industria de hi-tech, care le vor prezenta participanților noutățile în ceea ce privește transformarea digitală și inovația prin tehnologie.

Evenimentul, care se adresează în special profesioniștilor din sectorul IT și pasionaților de tehnologie, va fi axat pe explorarea celor mai recente soluții tehnologice privind dezvoltarea aplicațiilor, inteligența artificială și securitatea cibernetică, precum și pe integrarea optimă a acestora în modelele de business.

Violeta Luca, General Manager Microsoft România, va vorbi în deschiderea evenimentului despre felul în care dezvoltarea continuă a tehnologiilor și instrumentelor poate alimenta transformarea digitală și ne poate sprijini să realizăm mai mult.

Printre speakerii ediției de anul acesta se numără: Jonathan Woodward (Azure Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Hrvoje Klapan (Modern Work Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Paula Januszkiewicz (CEO CQURE și Security Expert, Microsoft MVP), Radu Vunvulea (Group Head of Cloud, Endava, Microsoft MVP) și Ciprian Jichici, (General Manager Genisoft, și Chief Data Scientist, Solliance).

Microsoft investește anual aproximativ 16 miliarde de dolari în activitățile de cercetare și dezvoltare. Prin produsele și soluțiile sale, compania își propune să contribuie la redresarea economică globală, cu atât mai mult în contextul în care pandemia COVID-19 a accelerat transformarea digitală.

În actualele condiții, se impun noi perspective pentru organizațiile globale, care trebuie să adopte cât mai repede noile tehnologii pentru a se putea alinia cu succes la dinamica economiei din prezent.

Pe parcursul acestui eveniment, Microsoft România își propune să aducă în atenția participanților, și nu numai, și necesitatea dezvoltării abilităților digitale în societate, aceasta fiind o componentă pe care compania pune un deosebit accent prin programele pe care le desfășoară.

Experți în dezvoltarea de software, securitate, arhitectură și IT vor prezenta noutățile din domeniul hi-tech și vor aborda subiecte de la amenințările cibernetice, la cele mai recente soluții dezvoltate de Microsoft, precum Azure Synapse sau noutățile disponibile în platforma Microsoft .NET5, prin sesiuni  hands-on, demo-uri tehnice și studii de caz.

Evenimentul va fi structurat pe trei zile: Ziua 1: #AppInnovation, Ziua 2: #Data & #ArtificialIntelligence, Ziua 3: #Security & #Management. Formularul de înscriere și agenda completă a evenimentului sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: