Marketing

Mihai Gongu pleacă la Jung von Matt Berlin

1 aug. 2017 2 min

Mihai Gongu pleacă la Jung von Matt Berlin

Reading Time: 2 minute
Mihai Gongu

După aproape cinci ani la conducerea departamentului de creație din GMP Advertising, începând cu data de 7 august, Mihai Gongu se va alătura echipei Jung von Matt/Spree din Berlin, rețea cu care GMP Advertising are un parteneriat din februarie 2014. La Jung von Matt Berlin, Mihai Gongu va coordona comunicarea contului european Mini în calitate de director de creație.

Totodată, Mihai va continua să colaboreze cu GMP pe proiecte strategice, întărind relația de parteneriat dintre agenție și rețeaua germană.

Echipa din București va fi coordonată de Olivia Bașag.

„Mi-am dorit să lucrez la nivel european și mă bucur că reușesc să fac asta rămânând aproape de GMP, agenția unde am avut cele mai mari satisfacții profesionale” – Mihai Gongu.

„L-am cunoscut pe Mihai acum patru ani, la întâlnirile creativilor din rețea. Mă bucur foarte mult că se alătură echipei noastre din Berlin și cred că parteneriatul dintre GMP și Jung von Matt va fi și mai strâns acum,” a spus Jean-Remy von Matt, co-fondator JvM.

Mihai Gongu, 36 de ani, este unul dintre oamenii cheie din spatele celei mai cunoscute campanii de promovare a României, Why Don’t You Come Over?. A obținut până acum peste 100 de trofee în competițiile interne și internaționale inclusiv Grand Prix la Eurobest, Golden Drum și Effie, aur la ADC Awards și NYF, argint la Clio și bronz la EPICA. A contribuit la succesul GMP Advertising aleasă de două ori, în 2013 și 2015 Agenția Independentă a Anului la Golden Drum, fiind singura agenție din România ce a obținut acest titlu. Mihai a predat la Cannes Lions Academy și la Școala ADC.

Absolvent al Facultății de Cibernetică, Mihai Gongu a intrat în publicitate în 2002. A fost primul creativ român în competiția Cannes Young Lions în 2005 și, de-a lungul timpului, a făcut parte din juriile New York Festivals, Eurobest, Effie, ADC Europe și a prezidat juriul Golden Drum 2014.

GMP Advertising face parte din GMP Group, cel mai premiat grup independent de comunicare din România, alături de WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio și Chapter 4.

Agenția de publicitate Jung von Matt a fost fondată în 1991 de către Holger Jung și Jean-Remy von Matt în Hamburg, Germania, având și alte agenții subsidiare în Germania, Austria, Elveția, Suedia, China, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, China și România. Una dintre cele mai premiate rețele independente din lume, locul 2 după Droga5 New York în clasamentul Cannes Lions 2016, oferă clienților săi comunicare creativă și eficiență în marketing către toate canalele media, având clienți precum: Axel Springer, Bosch, BVG, DHL, Edeka, Hyundai, Mini, Obi, Sixt, Unilever, RWE, Thomas Cook, Vodafone și Sparkasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: