fbpx
Marketing Stiri

Ambasador de brand1 min

28/10/2014 < 1 min read

Ambasador de brand1 min

Reading Time: < 1 minut

Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol a Casei Regale a Romaniei, a devenit ambasador al lantului de boutique – hoteluri, Residence Hotels.

In calitate de ambasador de brand, Sandra Gatejeanu Gheorghe va reprezenta hotelul la cele mai importante evenimente de profil si va contribui la strategia de promovare a celui mai important lant de hotel-boutique-uri din Romania. De asemenea, va contribui cu expertiza sa la dezvoltarea serviciilor de protocol oferite de brandul Residence Hotels, distinsilor oaspeti, clienti fideli ai hotelului.

Absolventa de Drept si de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Sandra Gatejeanu Gheorghe este in prezent avocat in Baroul Bucuresti si sustine prelegeri pe tema bunelor maniere, eticheta si norme de protocol, la Institutul Diplomatic Roman. In calitate de Director de Protocol al Casei MS Regelui Mihai I coordoneaza vizitele oficiale ale Familiei Regale, tine legatura cu Casele Regale Europene si ale lumii si organizeaza toate evenimentele Familiei Regale a Romaniei.

Numirea a fost anuntata in cadrul unui eveniment festiv care a avut loc la hotelul Domenii Plaza by Residence Hotels.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *