Echipa PR Xchange PR Xchange

Mirela Nemtanu, L’Oreal Romania

2 oct. 2015 2 min

Mirela Nemtanu, L’Oreal Romania

Reading Time: 2 minute
Mirela Nemtanu
Mirela Nemtanu, Corporate Communication, Public Affairs & Regulatory Affairs Manager, L’Oreal Romania

Mirela Nemtanu este Corporate Communication, Public Affairs & Regulatory Affairs Manager pentru L’Oreal Romania, functie din care coordoneaza implementarea actiunilor de comunicare interna & externa, derularea proiectelor de CSR, regulatory affairs si public affairs.

Este absolventa a Facultatii de Comert-Marketing, specializarea Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a masterului cu aceeasi specializare din cadrul aceleasi facultati si totodata a S.N.S.P.A, specializarea Comunicare si Relatii Publice. A inceput cursurile de MBA sustinuta de CODECS si Open University, absolvind Certificatul Profesional in Management. In prezent, este doctoranta a Scolii Doctorale de Marketing din cadrul Facultatii de Marketing, ASE.

Are o experienta de peste 15 ani in domeniul marketingului si al comunicarii, acumulata in cadrul TNT Express (echipa din care a facut parte aproape 9 ani, in calitate de Marketing Manager), cat si RTC Holding (grup in cadrul caruia a ocupat functia de Marketing & Communication Manager pentru trei dintre diviziile grupului, fiind totodata si Managing Director al Fundatiei RTC).

Din ianuarie 2011 face parte din echipa L’Oreal Romania, fiind si membru in board-ul companiei.

Din 2003 se dedica activ sustinerii proiectele de CSR ale companiilor din care a facut parte sau ale organizatiilor partenere, ca voluntar, evaluator sau membru in diverse comitete de lucru.

Din 2012 este membra a Juriului de Onoare a ARRP (Asociatia Romana de Relatii Publice), membra a EWNR (European Professional Women Network), iar din 2013 este membra a Boardului Consultativ Business & Academics al Facultatii de Marketing, Bucuresti.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: