Echipa PR Xchange PR Xchange

Monica Botez, Golin

oct. 6, 2015 < 1 min

Monica Botez, Golin

Reading Time: < 1 minut
Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania-CROP
Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania

Monica Botez este Managing Partner al Golin Bucuresti. Anterior, ea a condus divizia Corporate a agentiei, ocupandu-se de dezvoltarea si coordonarea unor strategii de comunicare complexe si project management. 

Monica s-a alaturat echipei Golin in anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division in 2011, Partener in 2012 si Managing Partner in 2015. Cu peste 10 ani de experienta in PR, ea este mintea strategica din spatele unor clienti de renume din portofoliul Golin, precum AFI, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo sau YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery). Monica este recunoscuta pentru profesionalismul, perfectionismul si pasiunea cu care isi inspira echipa si isi consiliaza clientii.

Monica este licentiata in Stiinte Politice si Literatura romana si franceza in cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand si cursurile Chartered Institute of Public Relations (UK), Institut d’Etudes Politiques, Aix-en-Provence (Franta) – Certificat d’Etudes Politiques si programul post-universitar al Facultatii de Stiinte Politice, Université Libre de Bruxelles (Belgia).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: