Marketing Stiri

MSLGROUP The Practice si Daescu Bortun Olteanu, pe scena EMEA Sabre Awards 2015

20 mai 2015 < 1 min

MSLGROUP The Practice si Daescu Bortun Olteanu, pe scena EMEA Sabre Awards 2015

Reading Time: < 1 minut

Marti, 20 mai 2015, a avut loc la Londra Gala de premiere a EMEA Sabre Awards 2015, in cadrul careia au fost premiate si doua agentii din Romania: MSLGROUP The Practice si Daescu Bortun Olteanu.

MSLGROUP The Practice a urcat de doua ori pe scena competitiei. Primul trofeu a fost Eastern Europe Consultancy of the Year, castigat ca parte din echipa MSLGROUP. Agentia din Romania a mai primit o data aceasta distinctie, la editia din 2013 a competitiei, fiind prima si singura agentie romaneasca de relatii publice care a primit aceasta recunoastere la nivel international.

Al doilea trofeu castigat de MSLGROUP The Practice a fost GOLD Sabre Award la categoria Corporate Social Responsibility, pentru campania “Prepare today for the jobs of tomorrow”, client Samsung Electronics Romania.

Agentia Daescu Bortun Olteanu a castigat Sabre Gold la categoria Retailers pentru campania Media Galaxy Craiova, desfasurata in martie 2014. Campania a marcat extinderea in Sudul Romaniei a retelei celui mai mare grup de retail electro-IT din Romania – grupul  ALTEX, din care Media Galaxy face parte.   

In categorie au mai fost inscrise alte patru campanii – Eco Challenge—Watsons Ukraine alaturi de HOSHVA PR, EE Glastonbury Power Bars, impreuna cu Cake, Foyles: a Bookshop for the 21st Century, realizata de Foyles, alaturi de Four Colman Getty, precum si campania Happy Ending Fairytales—IKEA implementata de Hope&Glory PR. Campaniile inscrise au fost din Ucraina si Marea Britanie.

Premiile SABRE Awards sunt recunoscute drept cea mai prestigioasa competitie dedicata industriei de relatii publice. Cu o traditie de peste un deceniu in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, acestea premiaza cele mai strategice, creative si eficiente campanii. In cadrul editiei din 2015 a premiilor SABRE s-au inscris un numar de peste 2.400 de lucrari din toata regiunea EMEA. Lista completa a castigatorilor EMEA SABRE Awards din acest an poate fi accesata aici.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: