Antreprenori by eMAG Stiri

Platforma de rezervări și programări online, Bookingham se lansează în nouă orașe din România

13 iul. 2021 < 1 min

Platforma de rezervări și programări online, Bookingham se lansează în nouă orașe din România

Reading Time: < 1 minut

La un an de la lansarea în Cluj-Napoca, platforma de rezervări și programări online Bookingham este acum disponibilă în 10 orașe din România.

Platforma de rezervări și programări online, Bookingham este disponibilă de astăzi în zece orașe printre care Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Bookingham își propune să faciliteze relația dintre proprietarii de businessuri și clienți, prin intermediul serviciilor și beneficiilor sale. Cele 9 comunități vor dispune de o aplicație care permite rezervări, programări, management, și prezintă oferte, discount-uri și promoții din industria HoReCa și non-HoReCa. 

După un an de la lansare, cifrele indică 50.000 de utilizatori clujeni și 15.000 de rezervări realizate prin intermediul Bookingham – fie din aplicația disponibilă în Google Play și App Store, fie accesând site-ul bookingham.ro

În contextul pandemic, rezervările au devenit un pilon central pentru afacerile din întreaga țară. În acest sens, Bookingham a reprezentat soluția, atât pentru business owneri, cât și pentru clienți.

Platforma de rezervări online le propune managerilor și proprietarilor de afaceri digitalizarea, în special pentru businessurile mici și mijlocii. Aceștia au oportunitatea de a-și gestiona rezervările și programările dintr-o singură aplicație, beneficiază de promovare în social media și li se pune la dispoziție o suită de servicii, pentru atragerea și fidelizarea clienților prin intermediul SMS și email.  Localnicii pot să-și asigure un loc pentru un serviciu HoReCa sau non-HoReCa, sigur, simplu și rapid.

Odată lansată în alte 9 orașe din țară, Bookingham își propune ca în 2021 să ajungă la 100.000 de rezervări procesate și la 1.000.000 de utilizatori ai aplicației, care să folosească platforma pentru programări și experiențe din Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș sau Timișoara.

Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: