BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

N(AUM), cu Oana Pellea si Cristina Casian, la Stagiunea Virtuală

iun. 9, 2020 < 1 min

N(AUM), cu Oana Pellea si Cristina Casian, la Stagiunea Virtuală

Reading Time: < 1 minut

Daca e marți, e premieră în Stagiunea Virtuală pe platforma Raiffeisen Art Proiect. La ora 19.30 pasionații de teatru pot urmări un nou spectacol: N(AUM) – cu Oana Pellea și Cristina Casian. Un dialog vibrant despre iubire și vindecare și despre poezia lui Gellu Naum.

Raiffeisen Art Proiect – Stagiune Virtuală se poate accesa la https://art.raiffeisen.ro și este structurată pe patru secțiuni: Teatru – cu spectacole în varianta înregistrată sau live; Muzică – cu recitaluri, concerte sau spectacole, în varianta înregistrată și live; Explorator – incluzând proiecte diverse cu o componentă culturală și Conversații – conținând filme și interviuri cu artiști, muzicieni și manageri culturali sau sesiuni de chat live cu artiștii, în dialog cu publicul, sub #stagiunevirtuala.

„Cheia e în iubire, desigur, de aceea atât de greu de văzut” – Gellu Naum             

Cei care nu au văzut spectacolul Absolut! al Teatrului Act (spectacol care a lansat oficial Raiffeisen Art Proiect #StagiuneVirtuală), cu Marcel Iureș în rolul principal, o pot face până pe 5 iulie, accesând secțiunea Teatru!             

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: