Lifestyle Special Stiri

NeoArt – ghidul Biz pentru arta contemporana

17 dec. 2014 < 1 min

NeoArt – ghidul Biz pentru arta contemporana

Reading Time: < 1 minut

Biz lanseaza cu noul numar al revistei un ghid de arta contemporana – NeoArt. Gandit pentru a aduce arta contemporana mai aproape de oameni si pentru a face cunoscuti artistii romani publicului larg, NeoArt este prima editie a unei colectii pe care o vom dedica artei contemporane. Realizat in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank, ghidul este distribuit impreuna cu revista abonatilor Biz.

Aurul sau petrolul fluctueaza, insa arta e nu doar eterna, ci si o investitie a carei valoare creste an de an. Daca marii maestri si clasicii au succesul asigurat, echipa Biz a decis sa exploreze arta contemporana romaneasca dintr-o perspectiva inedita, cea a unei piete emergente cu potential urias pentru toti cei implicati – artisti, curatori, galerii, case de licitatii si investitori.

Asa s-a nascut NeoArt, un proiect care aduna in premiera, la acest final de an, principalii actori ai scenei de arta moderna contemporana locale, pentru a evalua nu doar valoarea artistica, ci si ecosistemul economic din acest domeniu, aflat inca la inceputuri in Romania. Impreuna cu echipa Galeriei Galateca, am gandit si realizat un supliment dedicat artistilor si artei contemporane, un mic ghid de introducere in fabuloasa lume pe care o reprezinta arta contemporana.

NeoArt prezinta, pe langa liste cu cei mai importanti artisti romani contemporani, cei mai mari artisti straini contemporani, dar si topul celor mai bine vandute lucrari de arta. Am intervievat o serie de oameni de afaceri si iubitori de arta despre ce inseamna investitia in arta, dar mai ales am facut o serie impresionanta de interviuri cu cativa dintre cei mai mari artisti ai momentului si nu am neglijat nici sa mentionam in aceasta carte si care sunt spatiile dedicate artei contemporane din Romania.

Cine doreste sa cumpere ghidul NeoArt, o poate face prin email la adresa simona.andrei@revistabiz.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: