Companii Stiri

Noriel s-a redeschis in Plaza Romania

6 aug. 2015 < 1 min

Noriel s-a redeschis in Plaza Romania

Reading Time: < 1 minut

Noriel, jucator pe piata in industria de jocuri si jucarii, a redeschis la inceputul lunii august, magazinul din Plaza Romania, dupa ce a trecut printr-un proces de reconfigurare si extindere.

„Ultimul an a adus pentru Noriel foarte multe premiere: am deschis primul magazin concept one-stop-shop, sub denumirea MegaStore, unde parintii pot gasi toate tipurile de produse de care ar putea avea nevoie, am intrat pe segmentul de fashion pentru bebelusi si avem si optiunea de rezervare online al produsului pe care vrei sa il ridici din magazin. O reconfigurare a magazinului a devenit necesara, dat fiind ca Plaza Romania este un punct important pentru clientii nostri”, a declarat Corina Lazar, Marketing Manager Noriel.

Grupul Noriel, fondat in anul 1993, include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucarii), Toys and Games Industry (fabrica de jucarii din Prahova), Noriel Maxim (editura de reviste si materiale educationale pentru copii), Intertoy Zone (divizia de jucarii retail). Anul trecut, compania a avut afaceri de 25 milioane de euro, 2014 fiind cel mai bun an de la deschiderea din 2009. In 2015, Noriel ia in calcul si expansiunea in tarile vecine, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: