Companii Stiri

Nou director la Heineken Romania

10 iun. 2014 < 1 min

Nou director la Heineken Romania

Reading Time: < 1 minut

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al Heineken Romania, incepand din aceasta luna. Maarten Koudenburg il va inlocui pe Ed van Willegen in echipa de management, dupa numirea celui din urma in functia de Supply Chain Director Heineken Russia, incepand din mai 2014.

“Sunt incantat sa preiau aceasta functie in cadrul Heineken Romania si sa conduc o echipa de profesionisti care cauta, in permanenta, modalitati sustenabile si inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor romani”, spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain Heineken Romania.

Onno Rombouts, Managing Director Heineken Romania spune ca “suntem bucurosi sa il primim pe Maarten in echipa noastra.” Onno Rombouts continua “Maarten are o experienta valoroasa in poziţii de conducere şi 13 ani  in compania Heineken, in care a demonstrat o intelegere profunda a diziviei de Supply Chain. Sunt increzator ca dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta sa continuam sa ne imbunatatim performanta şi sa facem faţa provocarilor pe care le ridica piaţa berii.”

 

Maarten Koudenburg a lucrat la Heineken Olanda incepand din 2001 si a avut diverse roluri in cadrul echipei de Supply Chain. In 2010 a fost numit, in Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar in 2012 a preluat functia de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Inainte de a se alatura echipei Heineken, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy si Corus Steel in Olanda.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: